Home » De deelnemers doen een verdienopdracht waar ze de gulden middenweg moeten kiezen

De deelnemers doen een verdienopdracht waar ze de gulden middenweg moeten kiezen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zoemer in een jaar van je leven is afgegaan, de deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten tot ze de loods in mogen. Als ze de loods in mogen staan er pilaren en iets met water klaar. De deelnemers wachten af tot de stem vertelt wat het gaat worden, een verdienopdracht of eliminatie.

Beste deelnemers begint de stem, jullie zijn bijna halverwege het jaar van je leven! Er zijn 23 deelnemers nog in de strijd voor de gigantische prijzenpot. Waar op dit moment nog ruim 900.000 euro euro in zit. Bij deze opdracht komt het aan op de gulden middenweg. Hopelijk scoren jullie niet middelmatig. Want jullie gaan een verdienopdracht spelen. Op het spel scherm zijn steeds 2 afbeeldingen te zien. Deze 2 afbeeldingen staan elk voor een getal. En het is aan jullie om een getal te noemen dat zich tussen de onbekende getallen bevind. Even een voorbeeld, links staat prinses Beatrix, rechts Artis. De vraag is leeftijd? Jullie moeten dan 1 getal noemen dat zich tussen deze leeftijden bevind. In dit voorbeeld zijn 99 goede antwoorden, Princes Beatrix is namelijk 85 en Artis 185. De getallen 86 tot en met 184 zijn dus allemaal goed. Jullie gaan deze opdracht per slaapkamer spelen. Per slaapkamer krijgen jullie 5 vragen. Jullie mogen overleggen. Maar mogen per vraag maar 1 keer antwoord geven. Jullie kunnen met deze opdracht 700 euro verdienen. Maar voor elk fout antwoord gaat 50 euro van dit bedrag af. Totale stilte is vereist, voorzeggen betekent een gele kaart en 10.000 euro boete van de prijzenpot. Slaapkamer 1, jullie mogen beginnen. De opdracht begint zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

De deelnemers uit slaapkamer 1 gaan bij het spel scherm staan. Jeffrey geeft als groep de antwoorden door. Ze weten 4 van de 5 vragen goed te beantwoorden. Daarna mogen de deelnemers uit slaapkamer 2, zij weten 1 van de 5 vragen goed te beantwoorden. En als laatste mag slaapkamer 3, zij weten 3 van de 5 vragen goed te beantwoorden. Dit betekent dat de groep 350 euro hebben verdient. Kenzy zegt dat iedereen goed gepresteerd heeft. Het waren veel dingen die we niet konden weten. Top!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

1 Reactie

Aggie2 24 februari 2023 - 15:13

Deze opdracht doet denken aan het in 2020 uitgezonden programma “Split Screen”, gepresenteerd door Rolf Wouters, waarin kandidaten hetzelfde moesten doen

Beantwoord

Laat een reactie achter