Home » Marciano verlaat definitief een jaar van je leven

Marciano verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Marciano heeft de eliminatieopdracht tegen Isaac niet gehaald. Isaac is niet blij en loopt dan ook te tieren. Uiteindelijk volgt er een livestream onderbreking. Als er weer beeld is is Marciano met Isaac en Wendy aan het inpakken. Regelmatig wordt de livestream onderbroken. Marciano lijkt er vrede mee te hebben. Het is wat het is, het is klaar hier zegt hij. Als zijn spullen ingepakt zijn hangt hij met Isaac zijn naambordje op de poort en daarna is het tijd voor zijn afscheidsspeech.

Ik denk dat dit om te beginnen een hele mooie scene was, Isaac tegen Marciano. Ik als kijker had dit ook graag willen zien. Hij heeft terecht gewonnen. Eentje gemist en de lat heel hoog gelegd. Twee mis dus game over. Verder heb ik hier een mooie tijd gehad en veel geleerd. Nieuwe ontwikkelingen voor mijzelf, dingen die ik zeker mee naar buiten ga nemen. Mooie mensen leren kennen hier, echt mensen die ik buiten ook ga zien. Waar ook echt vriendschap uit ontstaan is. Verder een jaar van mijn leven, een jaar uit het leven van mijn kinderen. Dat was een dingetje. Ik ben blij dat ik ze mag zien, als het niet vandaag was dan was het vrijdag. Want dan was ik de winnaar geweest. Ik ben het niet dus ik ga ervan uit dat Isaac het word. Strijd voor jullie plek, keep it clean. Het is een spel en jullie hebben het goed gespeeld. That’s it man.

De groep klapt en het is tijd voor afscheidsknuffels. Daarna stapt hij naar buiten en loopt richting de poort. Isaac geeft hem nog snel een knuffel en Marciano zegt dat hij zich rustig moet houden. Daarna wil hij de poort open doen maar die zit nog op slot. De poort wordt van het slot gedraaid en Marciano stapt het terrein af. Het avontuur van Marciano in een jaar van je leven zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 3.8]

Laat een reactie achter