Home » Marciano haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Marciano haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Marciano en Isaac zijn geselecteerd om een eliminatieopdracht uit te voeren. Er is twee keer gestemd omdat Marciano en Bern een gelijk aantal stemmen had. Uiteindelijk kreeg Marciano de tweede ronde meer stemmen en moet hij spelen. De mannen gaan beiden even naar buiten om zichzelf voor te bereiden. Marciano was al bang voor dit scenario. Volgens Isaac gaan hier hun wegen scheiden. We hebben wel de kansen gehad om dit scenario te voorkomen. Vervolgens wordt de livestream onderbroken. Als er weer beeld is geven de twee elkaar een knuffel en gaan de loods weer in.

Daarna is het tijd om aan de opdracht te beginnen. Er moet eerst kop of munt gegooid worden. Isaac had de meeste stemmen en mag kiezen uit kop of munt. Hij kiest kop. De scheidsrechter gooit en het is munt, Marciano zegt dat Isaac mag beginnen. De twee geven elkaar een knuffel en de opdracht start. De eerste bal gaat er naast, de tweede bal schiet hij in de middelste basket. De derde bal schiet hij in de linker basket. Bij de vierde poging zit de bal in de rechter basket.

Daarna is het de beurt aan Marciano. Marciano schiet de eerste bal mis. De tweede bal gaat ook mis. Nu is het klaar toch? De stem laat weten dat Marciano de opdracht niet gehaald heeft. Je hebt 60 minuten de tijd om je spullen te pakken en te vertrekken. Isaac lijkt geïrriteerd, niemand gaat die prijzenpot zomaar mee kunnen nemen. Nu gaan we spelen! Marciano krijgt knuffels en Isaac felicitaties. Marciano gaat zijn spullen pakken, vandaag moet hij een jaar van je leven verlaten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.5]

Laat een reactie achter