Home » Marciano en Isaac moeten een eliminatie opdracht doen

Marciano en Isaac moeten een eliminatie opdracht doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat de deelnemers allemaal een videoboodschap van familie en vrienden gehad heeft wordt de groep opgeschrikt door een alarm. Ze gaan naar de slaapkamers en wachten af op wat er komen gaat. Na één uur wachten mogen ze de loods weer in. Daar staat de schans en de basket die ze gisteren kregen. Zodra iedereen staat neemt de stem het woord en verteld de stem wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, jullie hebben er de afgelopen dagen al flink op los getrapt en vandaag schopt één deelnemer zich een stap dichterbij een finaleplaats. Want jullie gaan een eliminatieopdracht uitvoeren.Deze opdracht wordt niet door één maar door twee deelnemers uitgevoerd. Welke deelnemer lukt het om in het minst aantal pogingen in elke basket één bal te schieten en is  daarmee verzekerd van een plek in het programma. De twee geselecteerde deelnemers krijgen ieder drie ballen. Deze moeten vanachter de lijn via de schans in de baskets geschoten worden en in elke basket moet één bal eindigen. Schiet je mis? Dan moet je zelf de ballen terug halen. Bij een gelijke stand krijgt elke deelnemer nog een beurt totdat een deelnemer een bal raak schiet in een willekeurige basket en de andere mist. Jullie krijgen geen oefentijd. Over 15 minuten moeten jullie een keuze maken wie deze eliminatieopdracht uit moeten voeren.

De scheidsrechter legt vervolgens de regels nog eens uit. De geselecteerde deelnemers spelen om de beurt. In elke basket moet één bal komen. Hebben jullie na hetzelfde aantal pogingen drie ballen in het net gaan we door volgens de penalty methode door totdat er een iemand raak schiet en de ander mis schiet. Daarna hebben de deelnemers even overleg en na 15 minuten is het tijd om te stemmen. Een voor een brengen de deelnemers hun stem uit. Daarna laat de stem weten dat de uitslag bekend is. Beste Isaac, jij bent geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Beste deelnemers, er is een gelijke stand. Er moet opnieuw gestemd worden. Marciano en Bern hebben hetzelfde aantal stemmen. Mirthe, Sasha, Erik en Wendy mogen nog een keer hun stem uitbrengen. Daarna laat de stem weten tegen wie Isaac de eliminatieopdracht moet uitvoeren. Beste Marciano, jij bent ook geselecteerd voor deze eliminatie opdracht. Wie gaat deze opdracht uiteindelijk winnen? En wie moet er naar huis? Je leest het straks terug in een nieuw nieuwsbericht!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.2]

Laat een reactie achter