Home » De deelnemers krijgen een schans en basket maar wat moeten ze ermee?

De deelnemers krijgen een schans en basket maar wat moeten ze ermee?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloten de deelnemers weer een record te oefenen. Dit keer spruiten eten. Mirthe en Wendy lijken op de goede weg te zijn om het record te verbreken. Na het avondeten is het tijd voor een film, dit keer staat slumdog miljonair op het programma. De film duurt tot laat in de avond. Daarna werd er nog een beetje pingpong gespeeld en ging iedereen uiteindelijk lekker naar bed.

Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. En deze begint rustig. Er wordt wat gesport, gepuzzeld en wat gekletst. Maar dan krijgt Sasha een bericht en ze loopt met de groep naar buiten. Daar leest ze een brief voor. Beste deelnemers, de schans en basket moeten binnen blijven staan. Let op met de camera’s en het spel scherm. Hij moet aan de constructie getild worden en niet aan de platen. Heel veel succes. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag met sjouwen. Ze zetten de schans en basket in de loods neer. Het duurt niet lang voordat ze oefenen. Ze trappen met de bal die over de schans gaat en proberen in de basket te schieten. Het is net als op de kermis merkt Sasha op. Ook vragen de deelnemers zich af wat de afstand is en of ze moeten rollen. En waarvoor zou het zijn? Een verdien of een eliminatie opdracht? Het is nu afwachten of de zoemer vandaag gaat, of gaat het morgen pas zijn?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.3]

Laat een reactie achter