Home » De deelnemers krijgen een videoboodschap van familie en vrienden

De deelnemers krijgen een videoboodschap van familie en vrienden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in een jaar van je leven gaat rustig voorbij. Maar dan klinkt er een geluidssignaal en laat de stem weten dat ze 1 minuut hebben om te verzamelen voor het spel scherm. Als iedereen klaar staat neemt de stem verder het woord.

Beste deelnemers, na bijna één jaar geen contact met de buitenwereld ontvangen jullie eindelijk een bericht van jullie familie en vrienden. Zij hebben namelijk een videoboodschap voor jullie opgenomen. De groep reageert enthousiast en Bern vraagt of iedereen klaar is om te janken. Ik zei toch dat we dat zouden krijgen zegt Marciano. Niet lang daarna is het tijd voor de eerste videoboodschap.

Deze video is bestemd voor Bern. Van verschillende naasten krijgt hij succes wensen, alles gaat goed met zijn huis en iedereen heeft hem gevolgd. Daarna is Erik aan de beurt. Hij krijgt ook succes wensen en daarna krijgt hij ook nog wat foto’s te zien. Ook krijgt hij de sprong van zichzelf nog te zien. Daarna is Isaac, uiteraard van zijn familie maar ook van de mariniers. Ook krijgt hij te zien dat zijn zoontje inmiddels kan fietsen. De volgende is Marciano, familie en vrienden spreken hem toe, hij moet de finale halen. Maar hij krijgt ook te horen dat hij een nieuw nichtje erbij heeft gekregen. Dat maakt Marciano emotioneel. De volgende is Mirthe, haar ouders vrienden en familie spreken haar toe. Ook Mirthe wordt emotioneel bij het zien van haar familie en vrienden. Vooral als ze haar zus terug ziet. De deelnemers merken op dat er in de loods gezegd is bij het filmpje van Bern dus volgens Marciano zijn ze dan al op de hoogte. Sasha krijgt dan een videoboodschap, ze ziet haar ouders, vrienden en familie terug. Ook uit het buitenland krijgt ze filmpjes. Uit Engeland maar ook uit Zuid-Afrika. Ook dat zorgt voor tranen bij haar. En als laatste is Wendy, ze wordt toegesproken door haar ouders en kinderen. Uiteraard roept dit ook de nodige emotie op. Ze zijn allemaal team Wendy en haar zoon laat zien dat haar auto nog steeds werkt. Ook zijn ze al 11 maanden niet eer geknipt en dat ze haar nodig hebben. Maar ze moet wel nog even de finale halen. Daarna praten de deelnemers er nog veel over na. Het heeft de nodige emoties opgeroepen maar zijn erg blij dat ze een bericht uit de buitenwereld gekregen hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.3]

Laat een reactie achter