Home » Sasha en Bern hebben een nachtelijke ruzie en onenigheid over een kus die Wendy gaf aan Jeffrey

Sasha en Bern hebben een nachtelijke ruzie en onenigheid over een kus die Wendy gaf aan Jeffrey

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers gingen afgelopen avond nadat de muziek uit was nog lang door. Er werd gekletst en wat gedronken. Een enkeling was zichtbaar aangeschoten.

Tijdens het feest is er schijnbaar ook iets gebeurd tussen Jeffrey en Wendy. Wendy zou Jeffrey een kus op de mond  willen geven. Jeffrey komt naar het podium waar Kim is en wil graag met haar dansen. Kim heeft er weinig zin in. Je gaat met Wendy vol op de mond kussen. Juist niet antwoordt Jeffrey, ik deed zo en laat zien dat hij zijn hoofd omhoog deed. Je zag het zelf ook. Jeffrey gaat uiteindelijk weer weg, Kim blijft achter op het podium. Martin zegt tegen haar dat ze het moet laten gaan. Wendy gaat uiteindelijk naar Kim op het podium, ik heb hem niet gezoend zegt ze. Je geeft hem wel een kus op de mond antwoordt Kim. Dat is niet zoenen benadrukt Wendy die duidelijk aangeschoten is. Je ben nu best wel zat zegt Kim, je deed een kus en toen zei ik dat liever niet en toen stopte jullie ook, dus het is goed. Ik ben niet boos. Dat moet je ook echt niet doen antwoordt Wendy, ik zie jullie als vrienden.

Nadat de muziek uit stond gingen de deelnemers nog tot de late uurtjes door. Als Sasha erachter komt dat in haar slaapkamer matrassen anders liggen is ze niet blij. Bern denkt dat ze dat moet aangeven, of je zegt ik vind het fijn om met jou, mij en Jasper en Wanda op de grond te liggen of je zegt ik wil liever met jou Bern in je bedje liggen. Je bent in no time weer weg antwoordt Sasha. We liggen nooit lekker met elkaar samen. Ik snap het idee niet dat we in kamer 2 slapen, ik dacht dat het kamer 3 zou zijn. Dat mocht dus niet antwoordt Bern, dat is gemaild. Sasha geloofd het niet en gaat naar Rupert. Hij vertelt dat 3 matrassen naast elkaar niet mogen. Sasha snapt het niet en Bern vertelt dat Wanda gewoon besloten heeft het te doen. Ze neemt het risico. Sasha laat weten dat ze het dan niet wil. De twee lopen naar Wanda en vertellen dat ze het niet willen. Dat heb ik niet gezegd antwoordt Sasha, ik heb alleen gezegd waarom wel in kamer 2 als het niet op kamer 3 mag. Wanda denkt dat ze het echt wel goed gaan vinden. Sasha stemt uiteindelijk in en zegt als ze haar tandenborstel pakt dat ze er gewoon niet van houdt als een mongool behandeld te worden. Ze loopt de kamer in en valt over het matras wat al op de grond ligt. Blijkbaar is dat de druppel, als Bern weer terugkomt zegt ze dat ze tering hard op haar bed is geklapt omdat mijn f*cking matras op de grond ligt. Het doet tering veel pijn en staat op camera. Ik weet niet eens waar mijn spullen zijn omdat alles al op de f*cking grond ligt! Ik weet niet eens wie mijn matras op de grond heeft gelegd! Dat hebben Wanda en ik gedaan antwoordt Bern. En wil zijn arm om haar heen slaan maar Sasha loopt kwaad weg. Jasper gaat naar haar toe maar Sasha wil er niet over praten. Ook Wanda komt erbij staan en vraagt wat er gebeurt is. Het doet er gewoon niet toe snauwt Sasha boos. Boos stampt ze heen en weer ze kan haar tandenborstel niet meer vinden. Rupert geeft haar uiteindelijk een nieuwe.

Sasha meld uiteindelijk aan Bern dat ze haar 24 uur aan gaat vragen. Ik ben er f*cking klaar mee hier. Dat is je eigen keus antwoordt Bern. Prima zegt Sasha boos, krijg de f*cking tering. Daarna gaat ze in haar bed liggen maar uiteindelijk komt ze er toch weer uit. Bern laat weten dat hij alles goed heeft zoals ze dat altijd heeft. Ik heb de waterkoker aangezet toen je boos was. Toen je aan het omkleden was stond ik te kijken in de deuropening of alles goed ging. Ik weet dat jou nu opzoeken niet het handigste is want je wordt boos op mij. Maar denk niet dat ik niet om je geef. Je met rust laten leek mij het handigste en je laten slapen het beste. Ik denk dat je je morgen rot gaat voelen, dan wil ik er voor je zijn maar ik denk dat ik er nu niet voor je kan zijn. Oke, prima antwoordt Sasha. Het gesprek aangaan in onze toestand is niet goed benadrukt Bern. Sasha zegt dat het morgen te laat is. Ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan dat hoor ik graag van je antwoordt Bern. Ik heb het beste met ons voor en hou van je en daarom denk ik dat dit de beste keuze is. Sasha denkt daar anders over. De twee kibbelen verder en uiteindelijk neemt ze het terug, morgen praten kan ook. Maar gaan toch op de bank zitten om het voorval nog eens te bespreken. Uiteindelijk zegt Bern sorry dat we aan je spullen hebben gezeten zonder dat te vragen. Ik had dat beter kunnen weten. Ik hou er niet van als mensen in mijn personal space zitten benadrukt Sasha. Ik wil naar huis, mensen begrijpen me niet. Bern zou het fijn vinden als ze samen gaan slapen. De twee kletsen nog erg lang door en gaan uiteindelijk slapen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4]

1 Reactie

Cisca 4 maart 2023 - 11:13

Ook al zo lekker vloeken en schelden. Vreemd meisje !!! Normaal Nederlands kunnen ze niet meer, veel Engels er tussendoor en maar vloeken. Ze leek zo stil en saai. Saai is ze nog steeds maar wat triest dat gevloek. Dat Bern dat maar steeds neemt, die jongen kan niets goed doen in haar ogen.

Beantwoord

Laat een reactie achter