Home » Rupert wordt de nieuwe manager in een jaar van je leven

Rupert wordt de nieuwe manager in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag in een jaar van je leven is het tijd voor de managersverkiezing. Rupert en Sasha hebben zich verkiesbaar gesteld. Maar wie wordt manager voor de maand maart? De groep komt bij elkaar voor een stemming.

Kenzy krijgt als eerste het woord. Dank jullie wel dat jullie mij de kans hebben gegeven om te leren deze maand. Ik vond het heel leuk en heb veel geleerd qua communicatie en omgaan met bepaalde situaties. We hebben met zijn allen het half jaar bereikt, dat zie ik toch wel als een mijlpaal. Deze maand geen afscheidsdiner maar aankomende vrijdag wel een halfjaar feest. Dus ik hoop het daar een beetje goed te maken. Ik ben blij dat ik nu weer kan focussen op de dingen die ik wil doen. Het drummen, dj-en, wiskunde en mijn tijd spenderen met Mirthe. Bedankt ik vond het hartstikke leuk. De groep klapt.

Daarna laat de stem weten dat Sasha mag vertellen waarom ze denkt een goede manager te zijn. Sasha denkt dat het tijdens het debat wel duidelijk is geworden. Ik zou zeggen stem wat voor jou het beste voelt. Einde van mijn verhaal. Rupert mag daarna naar voren komen. Ik heb ook al met iedereen gesproken begint hij. Ik heb veel input ontvangen en ik denk dat het wel duidelijk is waarvoor ik sta. Ik wil er een memorabele maand van maken. Dank jullie wel.

Daarna is het tijd voor de stemming, één voor één brengen de deelnemers hun stem uit. Dan laat de stem weten dat het tijd is voor de uitslag. Sasha krijgt 9 stemmen en Rupert 11. Dit betekent dat Rupert de nieuwe manager wordt. Dank jullie wel allemaal zegt Rupert. Ook de mensen die niet op mij hebben gestemd, dank jullie wel! De groep klapt voor de nieuwe manager. Daarna bespreekt Rupert dat hij minimaal 12 stemmen verwacht had. Hij loopt naar Esther en bedankt haar ook al heeft ze niet op hem gestemd. Daarna loopt hij weg naar de slaapkamer. Rupert bedankt daar Wendy, Babette en Zoë voor hun stemmen. We gaan een leuke maand maken. Babette merkt op dat de rest schijnheilig doet. En benadrukt dat Gert-Jan nu weg is en zelf kiest wat ze wil.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

RHD 1 maart 2023 - 14:04

Is het een strategische zet van Babette, Wendy en Zoë om Rupert in hun kamp te krijgen?

Beantwoord

Laat een reactie achter