Home » Het verkiezingsdebat van Sasha en Rupert, de aspirant managers vertellen over hun plannen

Het verkiezingsdebat van Sasha en Rupert, de aspirant managers vertellen over hun plannen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor de talkshow van Gert-Jan avondtuur. Dit keer ging het om de nieuwe managers die zich verkiesbaar gaan stellen Sasha en Rupert. Tijdens dit “programma” presenteerde de aspirant managers hun plannen aan de groep.

Gert-Jan heet iedereen welkom bij het verkiezingsdebat. Volgende week zit de termijn van Kenzy erop. Volgende week hebben we er een half jaar op zitten. Er zijn 2 aspirant managers, Sasha en Rupert! Gert-Jan legt daarna wat stellingen voor. Hij vraagt over het kookteam, hoe willen ze dat gaan doen? Rupert weet nog niet of hij het kan combineren, ik wil wel bij de boodschappen zitten en daar input in hebben. Het zou niet iets zijn wat ik niet meer zou doen. Sasha vindt de variatie wel leuk, dat elke dag wel een andere deelnemer kookt. Dat loopt leuk. Rupert wil ook zorgen dat er meer variatie is, een paar dagen rijst achter elkaar vinden de meesten niet fijn. Gert-Jan vraagt daarna of ze de corvee anders aan willen pakken. Sasha wil dat niet veranderen. Rupert denkt dat er wel verbeterpunten, hij zou per kamer 2 dagen willen doen. Dan ben je ook 2 dagen vrij. Ook qua wassen zou hij het anders in willen delen. Sasha vindt de schoonmaak dag afschuwelijk maar wel belangrijk. Rupert denkt daar hetzelfde over, het is belangrijk. Misschien kunnen we het combineren met muziek of zo, leuker maken.

Martin vraagt zich af wat ze nieuw gaan brengen in het management. Sasha wil een overzicht maken wanneer er wat binnen komt en wat het gekost heeft. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. Rupert wil de activiteiten meer overdag houden, zodat je in de avond jezelf wat terug kan trekken. Een pubquiz zou ook in de middag kunnen. Ik wil een week evaluatie doen op de vrijdagochtend. Dat we in een andere ambiance kunnen praten met elkaar. Erik vraagt hoe ze denken over het opnieuw stellingen doen. Rupert is van mening dat er de tijd genomen moet worden voordat er een besluit genomen wordt. We moeten beter geïnformeerd zijn. Sasha merkt op dat er minimaal 24 uur overheen moet gaan voordat er eventueel opnieuw gestemd wordt. Daarna wordt er wat gesproken over evenementen die ze in de planning hebben staan. Rupert wil 4 a 5 evenementen organiseren. Dat heeft met beauty, spiritualiteit, spa dag te maken. Maar ook een wijnproeverij. De vrijmibo wil Sasha houden maar ze zou naar iedereen zijn muziek voorkeur willen kijken. Rupert vindt de vrijmibo ook leuk. De sfeer is dan ook ideaal om een evaluatie te doen over de week en dat dan af te sluiten met een vrijmibo. Rupert wil het budget van 115 euro per dag wel aanhouden, maar ik kan er nu nog geen definitieve uitspraken over doen. Sasha merkt op dat over de 115 euro per dag al discussie ontstond. Want wat hoort erbij en wat niet. Ik denk dat er besproken moet worden wat er verbeterd moet worden. Beiden willen de brunch erin houden. Daarna wordt het verkiezingsdebat in een jaar van je leven afgerond. De deelnemers zijn een stuk wijzer geworden over hun plannen. Rupert en Sasha krijgen daarna nog de verkiezingsposters die ze op mogen hangen in de loods. Wie gaat de nieuwe manager worden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter