Home » Martin heeft ruzie met Djedi en Kim omdat zijn bed verschoven is

Martin heeft ruzie met Djedi en Kim omdat zijn bed verschoven is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het de laatste avond voor Djedi. Ze heeft haar 24 uur aangevraagd en dat ze een jaar van je leven gaat verlaten staat blijkbaar wel vast. Ze heeft aan Isaac gevraagd of ze met enkele deelnemers een slaapfeestje mocht houden. En dat mocht, en daar ontstond een ruzie over…

Het begon als eerste tussen Martin en Kim. Martin ontdekt dat zijn bed verschoven is zonder overleg en dat vindt hij maar raar. Dan hoef je niet zo’n grote bek te geven. Ik ga het wel tegen Djedi zeggen merkt Martin op. Kim benadrukt dat er gewoon normaal gecommuniceerd kan worden. Dit was voor de laatste avond van Djedi. We hadden het moeten overleggen en vragen. Maar als je een bed tegen mij aangooit is wel erg overdreven. Ik hoop dat die gele kaart voor jou echt in je bek gedouwd wordt. Djedi komt dan binnen en vraagt wat er is. Kim vertelt dat Martin het bed tegen haar heeft aangegooid. Ach hou je bek jongen zegt Martin, klein kind. Meen je dit serieus? Als je wilt communiceren dan communiceer je. Het frame kan ook in kamer 4. Je bepaald niets voor mij schreeuwt hij. Waarom duw je dat bed tegen mij aan dan roept Kim terug. Ik zeg zeshonderd keer zet dat bed niet hier neer antwoordt Martin. Kim zegt dat het bed bam tegen haar been aan kwam en hoopt dat de gele kaart in zijn anus gedouwd wordt. Als er een iemand is die naar huis gestuurd moet worden dan ben jij het wel gaat Martin boos verder. Heb je wel eens gehoord wat je over andere mensen roept? Maakt mij het uit zegt Kim, flikker op. Je moet echt uitkijken. Wie denk je wel die je bent vraagt Martin. Kim noemt hem daarna een kleine kabouter.

Marciano komt ondertussen binnen en Kim legt het nog eens uit. Djedi denkt de oorzaak wel te weten, is het omdat ik niet had vertelt dat ik naar huis ga? Volgens Martin is het niet zo en Djedi vertelt dat Isaac gemaild heeft met de opties en dit was de enige optie. We willen met zijn vieren liggen. Martin blijft maar herhalen dat het overlegd had moeten worden. Het is mijn space benadrukt hij. Het gaat over en weer. En uiteindelijk wordt het wat rustiger. Martin legt uit dat hij gewoon graag zijn space wilt en dat hij dat thuis ook altijd heeft. Djedi en Kim hadden het wellicht moeten overleggen voor het gedaan werd. Djedi zegt uiteindelijk dat als haar laatste avond niet gevierd kan worden dan gaat ze gewoon in haar eigen bed liggen. Dan is het zo. Martin wil uiteindelijk wel meewerken aan een oplossing. Ook biedt hij zijn excuses aan en dat doen Djedi en Martin ook. Eind goed al goed zullen we maar zeggen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Cisca 24 december 2022 - 11:53

Is die Martin wel goed ??? Zo agressief en hij wil zo graag opvallen. Hij denkt dat hij heel wat is, zielig hoor !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter