Home » Esther wil niet dat Jan-Willem felicitaties krijgt, dit mag pas tijdens de surprise party

Esther wil niet dat Jan-Willem felicitaties krijgt, dit mag pas tijdens de surprise party

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is Jan-Willem jarig! En afgelopen avond werd er ook al aan gedacht. Na het verkiezingsdebat liet Esther aan verschillende deelnemers weten dat felicitaties pas vanaf 21:00 uur mogen.

Dan krijgt hij een surprise party. Gert-Jan krijgt het ook te horen en hij vindt het maar bijzonder. Hij gaat naar Babette en vraagt of ze iets verkeerds gezegd heeft. Voor een kind van 4 is het leuk. Hij wordt f*cking 64 Babette. Ik zeg ook niet dat het mijn humor is antwoordt Babette. Wat een mens joh zegt Gert-Jan. Ik ga geen woord meer tegen haar zeggen. Een kerel wordt 63 jaar en ik ga je niet feliciteren want er komt een surprise party krijgt. Die ga ik toch gewoon feliciteren? Doe even of we volwassen mensen zijn, dit kan echt niet. Niemand vindt het ook leuk merkt Wanda op. Ik ga hem vanmorgen gewoon feliciteren benadrukt Gert-Jan. Ik doe aan die poppenkast niet mee. Ik ga niet een hele dag niets tegen hem zeggen en in de avond pas.

Esther komt ondertussen weer uit bed en gaat buiten met Erik over de situatie praten. Hij vindt het raar zegt Esther en dan denk ik hoezo? Veel mensen vinden het raar antwoordt Erik. Wat is daar nou zo raar aan vraagt Esther zichzelf af. Dat je overdag niet feliciteert omdat je het als een verrassing wil houden is dat toch niet raar? Erik zegt dat het ook niet zo raar is om hem wel te feliciteren en dan alsnog een surprise party te houden. Of is dat wel raar? Ja antwoordt Esther, zo zie ik het. Ik denk dat je een van de weinigen bent eerlijk gezegd gaat Erik verder. Het is een beetje iets wat je voor een kind van een jaar of 4 a 7 doet. Ah joh kom op reageert Esther. Echt waar? Ik denk het wel zegt Erik, ik wil een eind met je mee gaan maar eigenlijk… Dan ben ik wel heel kinderachtig zegt Esther. Misschien zie ik het toch wel anders. Iedereen vindt het een raar plan geeft Erik aan. Het is raar om niemand te feliciteren op zijn verjaardag. Je loopt om hem heen en feliciteerd hem niet. Als jullie dat raar vinden moet je hem zeker feliciteren antwoordt Esther. Dat is wat ik nu zo hoor, heel veel mensen willen erin mee om nu niet wakker te zingen maar om hem niet te feliciteren… Ik zal zeggen dat iedereen hem mag feliciteren gaat Esther verder. Iedereen kan hem in de avond feliciteren. Het is een beetje gniffel gniffel we doen net of je niet jarig bent merkt Erik op. Het is een beetje kleuterschool, zo zien zij dat. Ik begrijp dat ze het zo zien, ik zit er een beetje tussenin. Feliciteer hem maar zegt Esther, doe wat je moet doen. Esther loopt daarna teleurgesteld de loods in en zegt dat iedereen hem morgen mag feliciteren. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en jarige job Jan-Willem heeft gewoon felicitaties gekregen. Vanavond krijgt hij nog een surprise avond, wat gaat deze nieuwe dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

3 Reacties

Ikke 23 februari 2023 - 13:07

Absolute stilte anders gele kaart

Nou dan is de eerste gele kaart al binnen bij de eerste veaag martin kan zn mond op de bank niet houden

Dan nu ook optreden

Beantwoord
Ikke 23 februari 2023 - 16:13

Hoop zelfs dat jij er twee naar huis mag sturen unice met gertjan dr uit

Beantwoord
Trijn 23 februari 2023 - 16:44

Ben zelf een Groninger, maar schaam me echt kapot voor die Gert-Jan.
Hij denkt altijd dat hij gelijk heeft en is met geen enkel argument te overtuigen dat hij héél misschien wel geen gelijk heeft !! Roddelkoning eerste klas

Beantwoord

Laat een reactie achter