Home » Esther haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Esther haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Imadiddin en Esther moeten een eliminatieopdracht doen. Er moet nog bepaald worden wie als eerste met het spel mag beginnen. Imadiddin kreeg de meeste stemmen en mag kiezen voor kop of munt. Hij kiest voor kop. De scheidsrechter gooit een muntje en het is munt. Dat betekent dat Esther mag beginnen aan de opdracht. Jullie moeten binnen 30 seconden de vragen beantwoorden laat de stem weten. De opdracht start zodra de zoemer gaat.

De scheidsrechter legt het nog eens uit. Je moet een vraag beantwoorden binnen 30 seconden. Ze moet op nummer 1 staan, naast haar krijgt ze keuze uit 2 vragen. Heeft ze het goed dan mag ze naar vraag 2. Dit gaat door tot vraag 10. Heb je de vraag goed mag je blijven, heb je het fout dan moet je weg. Esther en Imadiddin wensen elkaar veel succes en de opdracht begint. Esther moet de eerste vraag beantwoorden, oorspronkelijk lag het kookpunt bij 0 graden en het vriespunt bij 100 graden. Esther kiest voor niet waar en dat is fout. Het is de beurt aan Imadiddin . Hij krijgt een foto te zien met een gebouw, hij moet antwoorden waar het gebouw staat. Imadiddin beantwoord de vraag goed en mag naar vraag 3. De vraag is wanneer de kleurentelevisie geïntroduceerd wordt ook deze vraag beantwoord hij goed. Hij mag naar vraag 4, de politie hanteert bij alle snelheidsovertredingen een meetcorrectie van 3 km per uur. Imadiddin beantwoord de vraag fout. Esther mag naar vraag 5, wat is juist geschreven. Ze gaat op het bordje staan waarvan ze denkt dat het goed is maar helaas het is fout. Imadiddin gaat naar vraag 6 hoeveel kleinkinderen heeft prinses Beatrix. Hij beantwoord de vraag fout en Esther mag naar vraag 7, hoeveel landen grenzen aan Tsjechië? Ze beantwoordt de vraag fout. Imadiddin mag weer voor de volgende vraag, wat ben je als een Volendammer zegt dat je op de tis bent. Hij beantwoord de vraag goed en mag door naar vraag 9, er bestaan links en rechtshandige bowlingballen. Imadiddin beantwoord de vraag fout. Esther mag naar vraag 10, hoeveel driehoeken zie je? Esther beantwoord de vraag fout.

De stem zegt beste Esther, helaas. Jij hebt de opdracht niet gehaald. Dat betekent dat jij je spullen moet gaan pakken. Voor jou zit het avontuur van je leven erop. Je hebt één uur de tijd om afscheid te nemen. Esther geeft Imadiddin een knuffel. Tegen hem laat ze weten dat ze het expres gedaan heeft. Daarna gaat ze richting de slaapkamer. Jan-Willem en Janet willen even bij haar kijken maar ze laat weten dat ze alleen wil zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

4 Reacties

D.Pison 4 april 2023 - 13:20

Jaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Top!!!!!!!!! Wie had dat gedacht!!!!! Feest!!!! Weg wezen, Esther!!!!! En jij, Eunice, veel sukses!!!!! Groetjes Fijne dag, die hebben wij sowieso. Niet te geloven…………..

Beantwoord
Happy 4 april 2023 - 13:20

Het is goed zo. Ze paste er niet. Verpieterde helemaal. Vereenzaamde. Wou jan willem maar lukte niet. Geluk

Beantwoord
Freerk 4 april 2023 - 13:43

Heel jammer vindt ik het voor Esther maar ook aan de andre kant blij nu heb je rust en nu kom je er achter hou jan_ willempie is maar dat wist je wel all dikke knuffel als je dit leest topper.

Beantwoord
Rietje 5 april 2023 - 10:27

Vind het ook heel jammer voor Esther , ze werd gewoon van ene kant gebruikt door Jan- Willem , hij wist zelf niet wat hij wilde ,en in het begin was Esther goed genoeg nadien die aparte vrouw met haar danspasjes, sorry die Eunince moet ik niet, het liefste wat ze deed Esther jaloers maken. raar mens. dat ze er maar snel uit gaat met die Babette er bij , die is nog gemeen ook heeft dat nu niemand door , Esther het ga je goed en je verdiend beter dan die Jan – Willem

Beantwoord

Laat een reactie achter