Home » Imadiddin en Esther moeten een eliminatieopdracht spelen

Imadiddin en Esther moeten een eliminatieopdracht spelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zoemer gaat af in een jaar van je leven! Alle deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten af op wat er komen gaat. Is het deze keer wel een eliminatie?

Zodra iedereen de loods weer in mag neemt de stem het woord. Beste deelnemers, het is vandaag tijd om weer afscheid van iemand te nemen. Jullie gaan een eliminatieopdracht spelen. Op het scherm verschijnen straks één voor één algemene kennisvragen voor jullie liggen de meerkeuze antwoorden op deze vragen. Welke deelnemer lukt het om de tiende vraag te halen? En deze goed te beantwoorden? Deze eliminatieopdracht wordt niet door één maar door twee deelnemers gespeeld. De geselecteerde deelnemers moeten op het antwoord gaan staan waar van zij denken dat het goed is. Ze spelen niet tegelijkertijd. Een deelnemer begint aan de opdracht, deze blijft net zo lang aan zet zo lang de antwoorden goed zijn. Bij een fout antwoord is de andere deelnemer aan de beurt. Geeft deze ook een fout antwoord? Dan wisselen we weer van deelnemer en zo verder. De deelnemer die vraag tien goed beantwoord is verzekerd van zijn of haar plek in het programma. Als de deelnemer vraag tien fout beantwoord mag de andere deelnemer blijven. Over 30 minuten moeten jullie een keuze maken wie deze eliminatieopdracht uit moet voeren. Jullie stemmen op één deelnemer.

Na de opdracht gaan de deelnemers uit elkaar. Her en der wordt er gesproken op wie men moet stemmen. Er worden verschillende namen genoemd waaronder de naam van Imadiddin in plaats van Babette. Er wordt veel gespeculeerd en het is afwachten op wie er op komt te staan of hoe het spel gespeeld moet worden. Na een half uur is het tijd om de stemmen wie van de twee deelnemers een eliminatie moeten doen. De stem zegt dat de bedenktijd erop zit en stilte vereist is. Anders krijg je een gele kaart en 10.000 euro boete van de prijzenpot. Het is tijd om te stemmen, wie moet een jaar van je leven verlaten? Een voor een moeten jullie een keuze maken dat doe je via het spelscherm, succes met het maken van je keuze. Jullie mogen nu gaan stemmen. Als iedereen geweest is is de uitslag bekend. Esther je bent geselecteerd voor deze eliminatieopdracht laat de stem weten. Beste Imadiddin, jij bent ook geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Esther en Imadidin mogen zich enige tijd voorbereiden. Wie gaat er winnen? Wordt vervolgd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

3 Reacties

D.Pison 4 april 2023 - 12:21

Oh……het is niet waar……………….De groep is eindelijk geheel wakker geworden!!!!!.Esther ook geselecteerd voor de eliminatie-opdracht………………..Laat het waar zijn, dat zij naar huis moet……………………………Spannend!!!!!!!!!

Beantwoord
Cisca 5 april 2023 - 11:31

Ik hoop dat Esther naar huis gaat want dan kan ze hulp zoeken. Is voor Jan- Willem en Eunice ook prettiger, kunnen ze ook weer ademhalen !

Beantwoord
Rolanda 5 april 2023 - 18:03

Hope so Esther verlies het spel please

Beantwoord

Laat een reactie achter