Home » Mirthe doet mee met het tactische plan om op Rupert te gaan maar lijkt toch twijfels te hebben

Mirthe doet mee met het tactische plan om op Rupert te gaan maar lijkt toch twijfels te hebben

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven is rustig van start gegaan. Mirthe besluit Janet aan te spreken over haar plan om op Rupert te gaan. Mirthe lijkt nog wat bedenkingen te hebben.

Ik hoorde van Kenzy dat jij de eerstvolgende eliminatie op Rupert wil. Ja antwoordt Janet en Mirthe vraagt of ze er nog flexibel in is. Nee zegt Janet, hoezo hebben jullie nog ideeën? Nee dat niet laat Mirthe weten maar hij is wel sterk. Hij is gewoon niet lief, zit te zeuren om van alles.  Ik hoop dat Imi erachteraan gaat gaat Janet verder. Dan zijn we die ook kwijt en dan zien we wel weer. Ik wil ook wel meedoen zegt Mirthe, maar het is wel gevaarlijk. We gaan op hem maar als we zien dat het iets fysieks is. Dat kan me niets schelen antwoordt Janet. Ik ga gewoon op hem, als het geluk aan onze kant is verliest hij en anders zien we wel wie hij eruit stuurt. Maar jij hoeft niet bang te zijn hoor benadrukt ze. Ik denk dat hij een van de mannen eruit stuurt. Volgens Mirthe doet Rupert soms jaloers. Hij heeft ook een paar weken terug verteld dat hij jaloers was. Ook omdat Imi mij in het begin leuk vond. Maar hij zag dat ik toen veel met Jerrold was. Laat je niet door angst beïnvloeden merkt Janet op. Mirthe vindt het wel goed en wil wel meegaan. Maar op het fysieke vlak lijkt ze twijfels te hebben. Kenzy denkt dat ze het gewoon moet doen en Jan-Willem is van mening dat het niets uitmaakt. Janet benadrukt wel dat Rupert  veel invloed heeft en daarom op hem wil gaan. Jan-Willem maakt het niets uit ook niet qua persoon. Wendy moet dan toch kiezen. Oke, dan doen we dat zegt Mirthe…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Laat een reactie achter