Home » Djedi neemt afstand van Ruben

Djedi neemt afstand van Ruben

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Djedi en Ruben hebben een band met elkaar, de twee kunnen het goed met elkaar vinden. Maar Djedi lijkt daar klaar mee te zijn. Ook Ruben lijkt in te zien dat het anders moet.

Ruben merkt op dat de band tussen hun twee wel iets moet zijn. Je hebt me best wel duidelijk gemaakt over hoe jij je voelt en dat doet mij eigenlijk niet pijn. Ik wil het de kans geven om iets normaals te laten zijn. Maar we zijn nu alsnog schadelijk voor elkaar. Ruben neemt zich voor om gedichten te schrijven voor anderen, dat ik mijn eigen tijd hier ga hebben. Ik vind het wel heel vervelend om het “ons” weg te halen geeft hij verder toe. Maar “ons” heeft er wel voor gezorgd dat ik nu weg wou. Djedi laat weten dat ze het beter vindt om afstand te nemen. Maar gewoon compleet benadrukt ze. Anders werkt het niet denk ik. Voor jou of voor mij vraagt Ruben. Voor beide denk ik antwoordt Djedi. Dan zal ik je mijn koude kant laten zien. Nee gaat Ruben verder, dat is juist iets wat ik wil voorkomen. Dat we wel nog een potje ezel kunnen doen. Waarom zou dat voor jou niet mogelijk kunnen zijn dan? Omdat het dan uiteindelijk geforceerd wordt of zo gaat Djedi verder. Want nou heb ik niet echt het gevoel dat ik naar je toe durf te komen. De livestream wordt daarna onderbroken. Ruben laat weten dat hij het niet wil. Als dit in twee weken niet verandert dan ben ik naar huis. Dan ben ik naar huis niet om jou of voor jou maar om deze plek. Dan ben jij de enigste die deze plek nog leuk kon maken. Niet dat ik nu naar huis ga en het gevoel heb dat ik jou verloren heb. Jij bent in twee maanden zo f*cking belangrijk voor mij geworden. Ik heb nog nooit zo iemand zoveel willen geven. Maar het moet wel gezond zijn en nu hebben we elkaar nodig. En ik denk dat we elkaar meer moeten willen. Sterk zijn op je eigen benen en dat deelt met mij, niet dat wij samen lopen. Djedi lijkt het daarmee eens te zijn en Ruben benadrukt dat dit ook niet is wat hij had gewild. Ik denk dat het beter is niet voor nu hier, want hier gaat het k*tter worden, dat weet ik zeker. Want ik haal uit niks meer plezier dan een potje ezelen met jou. Maar ik denk dat dat voor buiten niet het geval is. En buiten is belangrijker dan binnen. Ik moet mij er gewoon overheen zetten, het is niks behalve een speciale band. Dat is het zeker antwoordt Djedi. Maar het is niks gaat Ruben verder, en dat heeft wel een last van mijn schouders gehaald. Als het eerder gecommuniceerd was, was het wel beter geweest. Het is nu prima zoals het nu is, het kan niet zo benadrukt hij. Ja zegt Djedi, is goed. Dan ga jij ook lekker je ding doen en dan hoor ik het wel wanneer we ene potje ezelen. Djedi geeft later nog toe dat ze niet gelukkig is, Ruben snapt hoe ze zich voelt maar er wel voor haar is. Ik zet mijzelf alleen wel even voor benadrukt hij. De twee geven elkaar uiteindelijk een knuffel en daarna zit het lange gesprek erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter