Home » Sasha en Janet hebben een tactisch gesprek, Rupert denkt alleen maar aan zichzelf

Sasha en Janet hebben een tactisch gesprek, Rupert denkt alleen maar aan zichzelf

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Janet en Sasha hebben in de loods een gesprek op het spel. De twee hebben het over een eliminatie en op wie ze gaan stemmen. Dit keer lijken de pijlen gericht op mededeelnemer Rupert.

Sasha zegt dat ze erover denkt wat tactisch handig is, de vraag is of zij 9 stemmen op dezelfde persoon kunnen krijgen. Als dat zo is wordt het 9-9 en moet Wendy bepalen maar dan valt het kwartje nooit onze kant op. Ja antwoordt Janet maar ongeacht het spel stem ik gewoon op hem (Rupert). Haalt ie het so be it. Het is ook een stukje principe merkt Sasha op. Ja zegt Janet, hij is weer aan het graaien en dat soort dingen. Ook als je in de keuken staat wil hij altijd proeven en dat soort dingen. En ook met dat management, hij doet waar hij zin in heeft. En de helft van de boodschappen weer weggehaald en andere dingen voor in de plaats gedaan. Allemaal zijn eigen zin. Hij zei wel ja maar dan deed hij zijn eigen zin. En ook met die bestellijst van 600 euro, hij besteld ook weer dingen voor zichzelf. Dat vind ik ook niet kunnen. Hij zegt wel dat hij wil zorgen voor de groep maar het is ik, ik, ik. Ik ben daar een beetje klaar mee. Dan weet je hoe ik erover denk. Ja antwoordt Sasha, bedankt voor het delen.

Hoe denk je dat Wendy erin staat vraagt Sasha dan. Ik vind dat ze wel rechtvaardig is. Janet laat weten dat ze het lastig vindt. Ze kan goed met Rupert natuurlijk. Ik weet ook niet of ze het door zou vertellen. De ene keer gaat ze wel haar eigen gang. Dat vind ik heel lastig. Maar soms moet je ook wel dingen een keer droppen om te kijken of ze te vertrouwen zijn. Klopt antwoordt Sasha en Janet voegt eraan toe dat in principe niemand te vertrouwen is. Jij kan ook zeggen ik ga op Rupert en vervolgens ga je op iemand anders. Sasha denkt dat het afhangt van bij wie. Ik zou het je wel vertellen als ik toch niet mee ga. Maar er zijn er ook genoeg die wat anders doen maar dat hoort erbij. Janet heeft dat ook met Marciano en Isaac, kan ik ze nou vertrouwen of niet. Ik zal Jasper ook even polsen hoe hij erover denkt eindigt ze het gesprek…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter