Home » Wanda denkt dat alles goed zit met haar vriend in de buitenwereld

Wanda denkt dat alles goed zit met haar vriend in de buitenwereld

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Wanda, Jasper en Isaac zaten gezellig te kletsen. Het drietal hadden het over het de tennisballen die over het hek gegooid zijn en het thuisfront.

Wanda vertelt dat het gemis met de dag groter wordt. We zaten die stomme viking film te kijken en ik moest nog lachen ook, alles wat er nu gebeurt zeg ik ja maar Ivor ook. Ik mis de meest simpele dingen, hoe hij lacht over iets, hoe hij praat. En zeker omdat het hier zo vaak gewoon k*t is. Dan denk je van oh als hij nou even zegt dat het goed zit kan ik weer even keihard door. Ik heb hem gemist toen hij op uitzending was en toen dacht ik nou dan kan ik dit ook. Maar ik moet lachen om mezelf want dit lijkt daar niet eens op. Ik wil graag op mijn eigen benen staan maar ik weet wel dat er altijd iemand voor mij is. Ik hoef niet bang te zijn dat ik er alleen voor sta…

Wanda lijkt er ondanks haar hechte vriendschap met Jasper dus alle vertrouwen in te hebben dat het in de buitenwereld wel goed zit. Afgelopen avond lag ze gezellig bij Jasper op de bank. Met Jan-Willem en Erik deden ze een spelletje. Hoe zou de vriend van Wanda hierover denken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.7]

2 Reacties

Iet 17 maart 2023 - 10:27

Ze wil van twee walletjes eten vreselijk mens hoop vriend haar aan de kant zet of ook een vriendin heeft

Beantwoord
Anastacia 18 maart 2023 - 16:39

Wanda denkt dat thuis met haar vriend alles in orde is? Ik vind het veel te ver gegaan. Dat er hechte vriendschappen ontstaan lijkt me logisch,je hebt daar alleen elkaar. Maar of haar vriend nu nog zo blij met haar zal zijn betwijfel ik toch! Teminste voor mij zou dit het einde van de relatie betekenen.

Beantwoord

Laat een reactie achter