Home » Iedereen moet bij elkaar komen: de regels in een jaar van je leven worden aangescherpt

Iedereen moet bij elkaar komen: de regels in een jaar van je leven worden aangescherpt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Toen Isaac jarig was kwam zijn achterban dichtbij de een jaar van je leven loods. Er werd vuurwerk afgestoken en er werden zaken over het hek gegooid met boodschappen hierop. We dachten dat het om een fles ging met een briefje maar dit zijn tennisballen geweest. Op de tennisballen stonden boodschappen geschreven. De productie van een jaar van je leven besloot hierop actie te ondernemen. Er komt een scheidsrechter binnen en iedereen moet verzamelen.

Rupert krijgt een brief die hij voorleest aan iedereen: Beste deelnemers, deze week zijn er tennisballen over het hek gegooid met informatie / boodschappen. Dat is niet alleen voor ons maar ook voor jullie een ontzettend vervelende situatie. Aangezien wij net als jullie een eerlijke strijd willen zien om de gigantische prijzenpot. Iedereen is gebaad bij een eerlijk speelveld zonder invloeden van buitenaf en iedere deelnemer moet keuzes maken in deze gameshow zonder dat de buitenwereld een rol speelt. Precies zoals wij dat met jullie hebben afgestemd voor de aanvang van dit programma. Nu wij richting de finale gaan en de spanning alleen maar zal toenemen zijn wij genoodzaakt de volgende regels toe te passen: Als er een persoon of meerdere personen bij het hek staan melden jullie je allemaal direct bij het spel scherm met de deuren dicht. Jullie krijgen van ons een seintje zodra er geen personen meer aan het hek staan en jullie dus weer naar buiten kunnen. Deelnemers die zich niet melden bij het spel scherm of toch naar buiten rennen om informatie aan te horen of berichten op te pakken krijgen een gele kaart en 10.000 euro boete. Uiteraard doen wij er alles aan om ongewenst bezoek aan het hek te voorkomen door fans en wij verzoeken jullie achterban nadrukkelijk weg te blijven van de loods. Wij horen jullie onderling ook bespreken dat jullie ook niet zitten te wachten op de invloeden van buitenaf. Wij wensen jullie allen succes en plezier de komende maanden op weg naar de finale, maak er een mooie tijd van.

Isaac heeft een aanvulling hierop, er zijn verschillende mensen aan het hek geweest. Ook bij mij. Je ontkomt er niet aan, we vragen er allemaal niet om. We spelen ons spel hier binnen. De informatie die hier komt hebben we hier niet nodig. Op mijn verjaardag is het gebeurt. Er zijn tennisballen gekomen en ik heb gevraagd deze tennisballen terug te halen zodat iedereen wat erop staat. Isaac leest daarna alle boodschappen voor, er staan voornamelijk felicitaties op van dj’s en familie. Op één bal staat wel informatie. Er staat: Jan-Willem, Esther, Wanda en Erik eruit op. Isaac denkt dat dit naar aanleiding van de vorige eliminatie is. Laten we vooruit kijken en een mooie tijd hiervan maken. Wat buiten is is buiten en wat binnen is binnen. De scheidsrechter vertelt dat de ballen nog bekeken mogen worden voor diegene die willen. Daarna wordt het audio geluid afgespeeld wat een seintje geeft als iedereen naar binnen moet. Het is hetzelfde geluid als van de langdurige verdienopdracht van deze week. De scheidsrechter benadrukt dat je alleen een gele kaart en boete krijgt als je bewust achterblijft of boodschappen opraapt. Jeffrey zegt dat hun nu hun best doen en dat moeten wij nu ook doen. Het lijkt mij wel duidelijk voor zijn allen. De groep sluit zich hierbij aan en daarmee zit de bijeenkomst erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.1]

2 Reacties

Cisca 16 maart 2023 - 12:09

Ze hadden de brief voor Martin ook niet toe moeten staan. Als er iets met zijn familie is natuurlijk wel maar Mexx is pa een paar maandjes met hem en is niks van hem. Als ze die brief niet geschreven had of als Martin die brief niet had gehad had hij er nog gewoon in gezeten. Nu voor zo een ruzie makend vrouwtje is hij zijn kans ook mis gelopen. En langer dan een paar maanden houden ze het buiten de loods echt niet samen uit hoor. jammer !!!

Beantwoord
F W Giersthove 18 maart 2023 - 17:10

Ik volg Sasha…powergirl !!

Beantwoord

Laat een reactie achter