Home » De langdurige verdienopdracht zit erop, helaas met een teleurstellend resultaat

De langdurige verdienopdracht zit erop, helaas met een teleurstellend resultaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er klinkt een muziekje in de loods, dit keer niet voor de langdurige verdienopdracht. De stem laat namelijk weten dat iedereen 1 minuut heeft om te verzamelen voor het spel scherm. Als iedereen staat vertelt de stem verder.

Beste deelnemers begint de stem, in deze envelop zitten de letters die jullie de afgelopen dagen hebben verzameld. Het bedrag wat hier tot nu toe mee is verdiend houden jullie sowieso. Maar er valt meer geld te verdienen. Op het spel scherm verschijnen zo dadelijk stippen, deze kunnen ingevuld worden met de verdiende letters die uiteindelijk een vraag vormen. Als jullie deze vraag goed beantwoorden is er tot 400 euro extra te verdienen voor de huishoudpot. Jullie hebben namelijk zelf in de hand hoeveel geld het juiste antwoord oplevert. Want jullie kiezen zelf welke letters jullie zichtbaar willen maken in de vraag. Maar let op, elke letter kost 20 euro. Jullie mogen overleggen maar de manager heeft de leiding. Jullie mogen de loods niet verlaten. Heel veel succes!

Rupert krijgt daarna de envelop met de letters. Hij stelt voor om aan de tafels overleg te hebben. We krijgen zo de stippen te zien en aan de hand daarvan kunnen we beslissen welke letters we kopen. Het kost 20 euro per letter, we beginnen met een klinker. Waarschijnlijk de E. Daarna komt het aantal stippen in beeld. De letters worden geteld en overgenomen. Uiteindelijk wordt de letter E gekocht. Vervolgens wordt de letter L gekocht. Uiteindelijk komen ze tot een zin: welke potentiële miljonair verliet als achtste kandidaat de loods?

Daarna verzameld iedereen zich weer aan de keukentafel om te overleggen. Want welke deelnemer verliet een jaar van je leven als achtste? Al snel wordt de naam van Jerrold genoemd. Rupert vraagt of iedereen het eens is met het antwoord Jerrold. De meerderheid is voor. Rupert moet vervolgens op het podium gaan staan om de vraag nog eens te benoemen. Deze hebben de deelnemers goed. Hij geeft als antwoord Jerrold op die vraag maar dat is helaas fout. De scheidsrechter legt uit dat Jerrold als achtste deelnemer het programma verlaten heeft. En Nadir als achtste deelnemer de loods. Manuela heeft de loods nooit betreden. Er ontstaat wat onenigheid op de achtergrond en Rupert zegt maakt niet uit, dan is het wat minder geld. De deelnemers hebben alsnog 320 euro verdiend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.4]

1 Reactie

E. Koopman 13 maart 2023 - 16:48

Zo mooi, dat de naam van Nadir op het scherm kwam. Nadir lijkt wat vergeten maar misschien niet helemaal want Nadir is jarig vandaag. Een bijzonder kado dus. Gefeliciteerd Nadir met je 28e verjaardag!

Beantwoord

Laat een reactie achter