Home » De deelnemers krijgen een langdurige verdienopdracht

De deelnemers krijgen een langdurige verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat vandaag laat af, de deelnemers moeten naar de slaapkamers en wachten op wat komen gaat. Als iedereen weer de loods in mag staat er niets in de loods. De stem neemt het woord en vertelt wat de bedoeling is.

Beste deelnemers begint de stem, jullie moeten over een aantal dagen een vraag beantwoorden. Maar de letters in deze vraag moeten eerst worden verdient. Zodra dit geluid gaat (het geluid wordt afgespeeld) verschijnt er een naam van een deelnemer op het spel scherm. Deze moet direct naar buiten rennen om een bal die uit de stellage rolt op te vangen. Alleen een gevangen bal geeft jou de kans om een letter op te noemen. Dit doe je bij het spel scherm. En daar krijg jij direct te horen of jouw letter in de vraag zit. Je mag niet overleggen en maar één keer een letter noemen. De eerst genoemde letter telt. Als je de bal vangt verdien je 20 euro voor de huishoudpot. Het verdere verloop van de opdracht horen jullie over een aantal dagen. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

De opdracht is dus een soort “galgje”. Het is nu afwachten wanneer de deelnemers opgeroepen worden. Hoe lang de opdracht duurt is ook niet bekend. Gaat het de deelnemers lukken om de vraag te kunnen beantwoorden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

2 Reacties

Bibi 12 maart 2023 - 10:44

Kom op het lukt Julie kop jongens manen
Meisjes vrouwen KOM OP ¡ ❤️ XOXO BIBI

Beantwoord
Carolien 15 maart 2023 - 13:44

Hoi ik vind het wel erg leuk wat ze alle maal van dingen doen

Beantwoord

Laat een reactie achter