Home » Jasper en Wendy slapen samen en Isaac deelt een cryptisch plan voor een eliminatie

Jasper en Wendy slapen samen en Isaac deelt een cryptisch plan voor een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het boksgala van afgelopen avond kregen de deelnemers nog een drankje. Er werd veel gekletst over stemmingen, zo ook Isaac, Imaddidn en Rupert.

Isaac vertelt de mannen waar hij mee bezig is. Het is vrij cryptisch… Isaac laat weten dat hij alleen maar aan het peilen is. Ze willen ook wat die blonde willen maar als we vasthouden wat ze eerst hebben gedaan kunnen we die spion erop zetten. En we kunnen een afleiding van die andere kant. We gaan dan op die maar op een andere, dan kun je op twee kanten op. Ik probeer gewoon hun te laten werken. Zolang ik niet hoor dat onze namen erop komen zou ik niets doen. Maar je ziet bewegingen benadrukt hij. Er wordt ook hoog gespeeld, daarom is het zonde dat we niet hebben doorgezet. Imaddidin denkt dat het niet meer werkt omdat ze zo weinig kansen krijgen. Uiteindelijk gaan de mannen weer naar binnen.

Verder werd er een spelletje gespeeld en gingen de deelnemers uiteindelijk naar bed. Daar zien we dat Jasper en Wendy bij elkaar in bed liggen. Er gebeurt overigens niks, de twee liggen gewoon gezellig bij elkaar te slapen… Inmiddels is een nieuwe dag weer aangebroken. Zou het samen slapen nog een staartje krijgen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.3]

Laat een reactie achter