Home » Bern en Jasper winnen de bokstrofee tijdens het het boksgala van je leven

Bern en Jasper winnen de bokstrofee tijdens het het boksgala van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het dan zover, de tweede editie van het boksgala. Kenzy opent het boksgala van je leven. Als eerste is het een tijd voor een demo wedstrijd. Deze wordt gevochten door Esther en Wendy. Daarna is het tijd voor een vrouwen partij en een mannen partij en daarna een thaiboks partij. Gert-Jan is de scheidsrechter. Als eerste mogen Mirthe en Zoë tegen elkaar. Volgens Kenzy was het spannend maar Mirthe heeft de partij gewonnen.

Dan is het tijd voor een pauze en mogen Martin en Jasper tegen elkaar. Het gaat er wat ruiger aan toe maar uiteindelijk weet Jasper te winnen. Daarna is het tijd voor de hoofdact namelijk de wedstrijd tussen Imadiddin en Bern. De twee doen thaiboksen en dat ziet er heftig uit. Ze mogen elkaar trappen en stoten geven op het bovenlichaam en hoofd. Uiteraard zijn de twee goed beschermd. Als de wedstrijd van hun erop zit moeten de scheidsrechters enige tijd overleggen. En is het uiteindelijk tijd voor de uitslag, een verrassende uitslag want Bern wint de partij en krijgt de het boksgala van je leven trofee mee. Op punten heeft hij het meest gescoord maar het zat erg dicht bij elkaar. Het ging om 122 tegen 124 punten. De partij tussen Martin en Jasper was ook een bekerwedstrijd en daar wint Jasper de trofee. Daarna bedankt Kenzy iedereen voor de tweede editie van het boksgala en zit het evenement erop. De vechters kleden zich om en koelen de zere plekjes op het lichaam. Het boksgala was weer een succes.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter