Home » Wendy wordt de nieuwe manager in een jaar van je leven

Wendy wordt de nieuwe manager in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag moet er iets belangrijks gebeuren. Rupert zijn maand als manager in een jaar van je leven zit erop. Er komt een scheidsrechter de loods in. Tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe manager. Maar wie wordt dat?

Rupert neemt als eerste het woord, de maand is afgelopen. Het ging snel voorbij, 5 weken. Ik heb genoten van het manager zijn. Het was een bewogen maand maar ook een leuke maand. Ook alle mensen die mij hebben gesteund. Ik wens de nieuwe manager een leuke maand toe maar ook een moeilijke maand. Maak er een leuke maand van. De stem neemt vervolgens het woord: beste deelnemers, wie wordt de nieuwe manager van de maand? In het regelboek is vastgelegd dat er altijd minimaal 2 deelnemers zich verkiesbaar moeten stellen. Deze maand heeft slechts één deelnemer zich kandidaat gesteld. Dat betekent dat alle deelnemers die nog geen manager geweest zijn automatisch verkiesbaar zijn. Alleen de oud managers mogen vandaag de keuze maken. Dit zijn Isaac, Jeffrey, Kenzy, Marciano en Rupert. De oud managers mogen op de stippen gaan staan en de deelnemers bij de tafels gaan staan. De overige deelnemers mogen nog één laatste keer duidelijk maken waarom jullie denken een goede manager te zijn.

Babette, jij mag nu op het podium gaan staan en vertellen waarom jij de beste manager van de maand bent zegt de stem. Babette zegt dat ze geen manager wil worden, ik ben sprakeloos. Ik gun het iemand die het echt graag wilt. Dus stem niet op mij. Bern is de volgende, ik vind mij geen manager. Ik wil later in het programma manager willen zijn. Ik wens de heren en dame succes met hun keuze. Erik zegt dat het voor iedereen wel bekend is om manager te worden. Er wordt geen alcohol en rookwaren gekocht. Als ik het met een stelling niet eens ben wordt deze niet op de mail zetten. Eunice zegt dat ze ervan overtuigd is als ze manager moet worden haar verantwoordelijkheden te nemen. Ik wilde er eigenlijk volgende maand gaan. Voor mij is gelukkig zijn belangrijk. Dingen doen die ons gelukkig maken. Leren en bewust zijn. Op een sportieve manier bezig zijn tot de finale. Imadiddin zegt dat hij er gisteren genoeg stemmen gehad heeft doelend op de eliminatie. Als er meer stemmen bij komen maakt me dat niet uit. Jan-Willem zegt dat hij geen manager wil worden. Het is me eerder niet gelukt. Janet wil haar uiterste best doen maar ik wil liever lekker mijn gang gaan. En stem op de juiste persoon. Jasper zegt keep it simple supid, stem niet op mij. Mirthe wil het ook niet worden, ik hoop dat jullie een wijze keuze maken. Moraima zegt dat ze niet voor een manager geboren is. Kies mij niet. Sasha zegt succes met kiezen, ik heb niets te zeggen. Wendy zegt dat ze mega Wendy is voor april en de enige die wil. Zoë mag als laatste ze zegt dat ze zich er niet voor geroepen voelt deze maand. Zoek het uit.

De stem zegt dat het tijd is om te stemmen, succes met het maken van je keuze. De oud managers brengen vervolgens één voor één hun stem uit. Daarna is al snel de uitslag bekend Wendy is de nieuwe manager geworden. Ik voel me vereerd zegt ze, 2 hele stemmen. Ik moet het even verwerken. Wendy krijgt vervolgens felicitaties van haar mededeelnemers. Krijgt een enveloppe met alle gegevens en Rupert laat haar zien hoe alles werkt. De nieuwe manager is een feit.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

1 Reactie

Happy 5 april 2023 - 20:09

Word een goede.geen woorden maar daden.

Beantwoord

Laat een reactie achter