Home » Eunice en Jan-Willem zoenen, Janet is jarig en het zwembad wordt opgebouwd

Eunice en Jan-Willem zoenen, Janet is jarig en het zwembad wordt opgebouwd

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een feestelijke gebeurtenis in een jaar van je leven, Janet is namelijk jarig! En de jarige job werd dan ook toegezongen om 00:00 uur. Ze zat in de kas te praten toen de rest van de groep met sterretjes aan kwam lopen. Er werd gezongen en Janet kreeg natuurlijk ook felicitaties. Janet kreeg ook een cadeautje, een sjaal waar iedereen wat op getekend en geschreven heeft. Ze gaat hem ophangen in de camper als ze weer naar de buitenwereld gaat. Ze vindt het heel gaaf en is er blij mee. Een mooier cadeau kon het niet zijn voegt ze eraan toe. Na het zingen gaan de meeste bewoners richting hun bed. Zo ook Jan-Willem en Eunice. Maar de twee gaan niet voordat ze elkaar stevig zoenen op de mond. Dit doen ze deels buiten de camera. Welterusten zegt Eunice, Jan-Willem lacht en zegt welterusten.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. gisteren is het zwembad geleverd en vandaag besluiten Erik en Jan-Willem deze op te bouwen. Het is een flink zwembad. Daarna is het tijd voor een feestelijke brunch. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.2]

4 Reacties

Cisca 25 april 2023 - 10:13

Wat ze daar allemaal niet hebben, wat een luxe ! Maar eten vinden ze zonde om daar geld aan uit te geven. Groente, fruit en melk bijvoorbeeld, nee drank en shag, luxe producten. Er zitten toch “volwassen “mensen in een jaar van je leven maar die hoor je niet. Vreemd hoor.

Beantwoord
Loen 25 april 2023 - 10:38

laat ze t water voor het zwembad ook maar betalen van de prijzenpot..verschrikkelijk hoeveel water er nu in moet voor een paar keer zwemmen ..en de buitenwereld mensen kunnen niet eens douchen vanwege hoge energiekosten…schandalig dit..

Beantwoord
Happy 25 april 2023 - 14:36

Gun het jan willem en eucine. Ze is aardig.

Beantwoord
Bosch 26 april 2023 - 09:37

Ik dacht dat JW geen relaties wou aangaan in de loods ,dat hij het alleen zou doen ,nou hij heeft er wel weer eentje bij in zijn corner ,bah verder vind ik het een heel infantiel zooitje bij elkaar hoor ook die flauwe reacties op hun zogenaamde romance van de rest van de groep ,net kleine kinderen, gaat nog leuk worden .

Beantwoord

Laat een reactie achter