Home » Babette heeft het plan te stoppen met drinken en roken, Zoë denkt dat Jeffrey doodongelukkig is

Babette heeft het plan te stoppen met drinken en roken, Zoë denkt dat Jeffrey doodongelukkig is

De dag in een jaar van je leven gaat rustig voorbij. Er wordt buiten gesport door enkele deelnemers. Babette en Sasha hebben het over doelen in het programma. Babette heeft nieuwe doelen voor zichzelf bedacht…

Babette wil afvallen aan haar benen, dat vindt ze wel mooi. Maar dat is ook mijn doel om te gaan doen ter compensatie van stoppen met roken. Ik wil 3 maanden niet drinken en roken en gewoon sporten. Ik denk dat mijn vader heel trots zou zijn als ik het kan laten zien. Volgens Sasha moet je het zelf ook echt willen, anders ga je het niet redden. Dat klopt antwoordt Babette. Ik heb het gedaan niet gerookt en drank gedronken. En nu is het een soort van optelsom maar ik heb het nodig dat ik het stap voor stap doe en niet te groots moet maken. Je moet jezelf ook de tijd en ruimte gunnen het stap voor stap te doen benadrukt Sasha. Ik vind het weer een leuk experiment merkt Babette op. Je moet het gewoon de ruimte geven door het hardop te merkt Sasha op. Later gaat Babette alsnog een sigaretje roken, dus wanneer haar ambitieuze plan in gaat is nog even afwachten.

Nog wat later zitten Zoë, Babette en Rupert in het kantoor. Vandaag is Jeffrey boos geworden op Zoë. Hij was van mening dat ze niet goed omging met haar machtspositie. Maar ook vandaag heeft hij verschillende opmerkingen naar zijn mededeelnemers gemaakt. Zoë verteld dat Jeffrey gezegd zou hebben dat hij gewoon wilde stangen. Waarop zij had gezegd dat hij dat bij de verkeerde deed. Maar ik denk gewoon dat hij hier helemaal klaar is. Wat ik kan begrijpen, het is zijn tijd uitzitten. Toen Kim er nog was had hij nog een beetje afleiding. Hij zit hier nu nog voor het geld. Hij is doodongelukkig en de verveling. Maar dat hoeft hij niet te projecteren op anderen. Ik moet er om lachen zegt Babette. Hij staat wel soms vrolijk op maar dan… Hij doet het zelf.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Laat een reactie achter