Home » Jeffrey vindt dat Zoë niet juist met haar machtspositie omgaat en wordt boos op haar

Jeffrey vindt dat Zoë niet juist met haar machtspositie omgaat en wordt boos op haar

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. En vandaag is de dag van start gegaan met een ruzie tussen Jeffrey en Zoë…

Tierend gaat Jeffrey tegen Zoë tekeer, je weet niks, je kan niks. Zoë wil er tegenin gaan maar Jeffrey onderbreekt hem. Zet gewoon koffie en hou je smoel dicht roept hij. Zoë pakt het pak koffie en smijt het over de grond. Pak het zelf mongool voegt ze eraan toe. Heel goed zegt Jeffrey, dat is het begin van de dag. Kom maar op, jij bent van mij. Pak de koffie maar van de grond zegt Zoë. Waarop Jeffrey zegt dat ze haar f*cking ding maar moet doen. Ga lekker de manager uithangen. Zoë loopt vervolgens naar de badkamer en Jeffrey merkt nog op dat Zoë niet om kan gaan met haar machtspositie.

Wat later gaat Babette naar het kantoor toe en Zoë verteld wat er gebeurd is.  Jeffrey heeft blijkbaar gezegd dat er van alles klaar moet liggen als de mensen wakker worden. Ik woon al tien jaar op mijzelf en jij bent een kind van 22 en woont nog bij je ouders. Dus ik zeg prima, stik maar in de koffie. Heftig zegt antwoordt Babette, hij was volgens mij wel goed opgestaan. Ja hij was ook vrolijk wakker antwoordt Zoë. Maar het slaat toch nergens op dat alles klaar moet staan voor als de mensen wakker worden. Wat maakt het uit? Hij zegt de koffie is op, dus ik zeg je moet even naar boven komen want ik mag er niet uit. Er zitten hier mensen. Hij zegt het boeit me geen flikker je moet het klaar hebben als mensen wakker zijn. Meisjes van 22, machtspositie, ga maar lekker boven zitten. Hij zei ook dat ik niet om kan gaan met macht. Je moet je niet uit de tent laten lokken door dingen te gooien benadrukt Babette. Het boeit me niet zegt Zoë en Babette merkt op dat hij niet moet schreeuwen maar zij zich niet uit haar tent moet laten lokken. Het is elke keer met die man gaat Zoë verder. Je kan toch even naar boven lopen? Tuurlijk antwoordt Babette, wat zei de rest? Niks laat Zoë weten, iedereen zat een beetje te kijken. Alleen Janet zei niks zeggen, niet reageren. Het is heel flauw zegt Babette, hij blijft er maar over aan de gang. Ja zegt Zoë omdat deze man hier niet meer thuis is en uit is gespeeld. Maar dat accepteert hij niet omdat hij te trots is…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.5]

Laat een reactie achter