Home » Wendy en Babette hebben wederom een gesprek waarom ze uit elkaar gegroeid zijn

Wendy en Babette hebben wederom een gesprek waarom ze uit elkaar gegroeid zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besluit Babette het gesprek met Babette aan te gaan in de slaapkamer. De twee kunnen het de laatste tijd niet zo goed meer met elkaar vinden. Hun band is stukke minder dan aan het begin van een jaar van je leven.

Wendy wil eerst zeggen dat ze merkt dat ze weinig contact hebben. En dat ik toch wil weten waarom. Wat denk je zelf vraagt Babette. Ik weet het niet laat Wendy weten. Ik denk niet dat er echt een rede is. Ik denk dat ik het jammer vond dat toen  ik de vorige keer toen ik gestopt was met roken weet ik hoe Jeffrey daarover heeft gedaan. Ik heb daar veel gesprekken over gehad. Hij vond dat ik de hele kant in een keer opging en toen kwam daar achteraan dat jij voelde dat ik steeds wegliep tijdens een gesprek. Het is lang opgelopen, we gaan intensief met elkaar om en waarom wacht je zo lang om dat te vragen? Dat staat iedereen vrij maar daarna was er een bepaalde afstand. Ik heb niks tegen je. We hadden het uitgepraat en het blijft zo merkt Wendy op. En misschien omdat je gestopt bent met roken dat we daardoor niet vaak bij elkaar zitten of wat dan ook. Babette legt uit dat ze zich los heeft moeten maken omdat ze ging stoppen met roken en drinken. Ook bij het laatste sigaretje gingen we al meer uit contact. En toen kwam ook nog de situatie dat ik weg zou lopen. Je hebt het toen uitgelegd dat dat voor jou zo leek. Wendy vindt dat Babette erg getrokken wordt door een persoon. Als je even met mij bent wordt je weer weggehaald. Dat vind ik wel erg jammer. Het heeft mij wel erg geraakt geeft Babette toe. Ben ik dan zo onbenaderbaar terwijl we juist een vertrouwensband hadden? Je doet eigenlijk hetzelfde zegt Wendy, jij zit ook met een ding. Ik vind het niet leuk zoals het gaat.

Babette zegt dat ze het een soort van uit hebben gepraat en toen was het weer goed. Maar ik heb niet bewust anders tegen jou gedaan dan ik eigenlijk zou willen. Ik voel het niet als ongemakkelijkheid. Ik voel wel dat er meer afstand is. Ik kan daar geen rede voor zeggen. Voor mij is uitgepraat uitgepraat. Als je vrienden bent met elkaar kan ik me niet voorstellen dat je bepaalde dingen denkt die er zijn maar er niet zijn. Het voelt voor mij als je wacht met dingen uit te spreken of je me dan nog wel vertrouwd. En dan neem ik inderdaad een beetje afstand. Het is gewoon alles bij elkaar merkt Wendy op. Er wordt aan je getrokken, of het is Marciano of het is Zoë. Daarna begint ze te huilen. En dan gisteren ook nog die opmerkingen over het cabana gebeuren. Het slaat nergens op snikt ze. Als het 5 anderen waren geweest hadden we daar ook grapjes over gemaakt zegt Babette. En toen kwam je naar binnen zonder iemand aan te kijken van Moraima ik moet een mail sturen. Dat was een grapje antwoordt Wendy. Je weet hoe ik ben, ik kan dat dan niet voor mij houden. Ik dacht echt oke really gaat Babette verder. Ik had daarvoor een gesprek gehad met Jasper over Wanda. En Marciano en de situatie buiten. Ik heb dat gisteren ook tegen hem gezegd. En dat er dan geintjes over worden gemaakt… Het was als grap. En ik vind het raar ja. Maar je ligt zelf met hem ook hier in bed merkt Wendy op. Maar niet met 5 man tegelijkertijd antwoordt Babette. En dan liggen we te kletsen en gaat hij naar zijn eigen bed. Volgens Wendy hebben ze ook wel eens samen geslapen maar dat is volgens Babette niet zo. Dat was niet de hele nacht. Ik vond het niet heel erg maar ik denk wel nog na over buiten en hoe het daar gaat. Je zei ook toen ik bij hem lag of er iets gebeurd was. Wendy merkt op dat ze het raar vond dat er gevraagd werd of er met 2 of 3 iets gebeurd was. Ik vind het van jou dan minder leuk zeg maar. Dat is niet zo bedoeld geweest benadrukt Babette.

De twee praten nog heel lang na over het cabana gebeuren. Babette denkt dat het al met al een soort optelsom is. Zo heb ik het niet bedoeld. Het heeft mij verbaasd dat de gap die ontstond toen ik ging stoppen met roken. Dat vond ik verwonderlijk. We hebben altijd een soort van met zijn drieën drinken en roken… Dat was leuk. Maar ik heb daarin een andere afslag genomen en ik voelde daar een afstand ontstaan. Dat heeft me wel geraakt en dan denk ik waarom praat je niet gewoon. Ik heb voor mijn gevoel altijd mijn kaarten op tafel gelegd. Je hebt een ander pad ergens en dat is misschien wat er is gebeurd. Wendy denkt dat ook, sinds het roken. Maar ook zeker sinds ze manager was doelend op Zoë. Ik vind haar erg claimerig. En Marciano ook voegt ze eraan toe. Vervolgens hebben de twee het over het schilderij wat Babette kreeg van Marciano. Wendy maakte daar meer een sarcastische opmerking over. Ik vond het lief dat hij dat gedaan had verteld Babette. Ik weet dan niet hoe ik dat moet plaatsen als jij dat zegt. Maar ik vind het wel k*t als je er rot om voelt. Je hebt buiten even afstand van elkaar en hier is het heel close. Ik ben wel trots op je dat je nu zegt ik kom even met je praten. Dat moet ik ook meer doen geeft Wendy toe. De twee geven elkaar vervolgens een knuffel en daarmee zit het lange gesprek erop… Hopelijk gaat het voorlopig weer goed tussen de twee…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.3]

Laat een reactie achter