Home » Mirthe wordt ondervraagt over de nacht in de cabana, tot grote ergernis van Wendy

Mirthe wordt ondervraagt over de nacht in de cabana, tot grote ergernis van Wendy

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette en Marciano hebben een goed gesprek gehad over de nacht in de cabana. Marciano sliep met Marciano, Wendy, Jasper en Eunice. Babette vindt het super raar wat er gebeurd is. Marciano laat weten dat hij er niet bij stilgestaan heeft. Dat jij je druk maakt kan ik begrijpen. Volgens jou is 1 + 1=2. Ik snap waar je naar toe wilt gaan maar het is niet zoals jij dat over laat komen. Babette begint over het contrast dat als hij dronken is of niet. Wat ik moeilijk vindt gaat meer practice what you preach. Ze (Wendy) heeft ook super slecht over je gesproken. En dan is er gedronken en dan is het van de baan. Marciano benadrukt dat er niks gebeurd is.

Afgelopen avond begonnen Babette en Zoë bij Mirthe in de keuken ook over de bewuste nacht. Wie had je gewild dat je aangeraakt had dan vraagt Babette. Mirthe zegt lachend dat Marciano dat niet deed. Je riep Isaac gaat Zoë verder maar die deed dat niet en toen kwam Marciano. Mirthe trekt een verbaasd gezicht, zei ik dat? Babette en Zoë vragen of er echt niks gebeurd is maar volgens Mirthe is er niet veel gebeurd. Volgens mij was het alleen dit en doet voor dat er een arm gestreeld wordt. Geloof je dat nou echt antwoordt Babette lachend. Ik lag helemaal op het eind benadrukt Mirthe en ik sliep op het eind en ik sliep al snel. Je hoorde zeker wel iets zegt Zoë. Ik hoorde echt niks benadrukt Mirthe op haar beurt. Maar ik denk, mijn gevoel waarschijnlijk wel. Wendy komt vervolgens de keuken in, en zegt dat er niks gebeurd is. Het is een beetje raar voegt ze eraan toe. Er waren toch ook andere mensen zegt Zoë, jij was niet de enigste. Zij zegt Misschien gaat Wendy verder, dus ik zeg het alvast er is niks gebeurd. Je insinueert dat er iets gebeurd zou zijn. Jullie deden lacherig, daarom zeg ik er is niks gebeurd. Het is gewoon een grapje zegt Babette, gewoon klets. Het maakt ook geen zak uit. Wendy loopt vervolgens weg, achterlijk gedoe mompelt ze. Grote bek. De dames in de keuken gaan nog enige tijd door. Het is gewoon een grapje benadrukt Babette nog en volgens Zoë is het logisch dat er dan een grapje om gemaakt wordt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

Laat een reactie achter