Home » Marciano, Jasper, Wendy, Mirthe en Eunice hebben een brakke nacht in de cabana

Marciano, Jasper, Wendy, Mirthe en Eunice hebben een brakke nacht in de cabana

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken en voor Marciano, Jasper, Wendy, Mirthe en Eunice was het een kort nachtje. Het groepje sliep met elkaar in de cabana waar afgelopen avond al uitvoerig over gesproken werd.

Het groepje lag gezellig bij elkaar maar het weer werkte niet echt mee. Het begon te waaien en regenen. Toch bleef het groepje erin liggen. Met een zeiltje hebben ze zo goed en zo kwaad als het ging een dakje proberen te bouwen. Echter waaide die regelmatig weg dus moest er weer iemand uit om het zeil goed te leggen. Mirthe besloot uiteindelijk te verkassen naar binnen. Volgens haar was het te krap met vijven en ze had het te heet. Na een brakke nacht besluit het viertal  maar op te staan. Marciano acht de kans vrij groot dat de zoemer vandaag wel gaat. Ook andere deelnemers verwachten dat het vandaag wel gaat gebeuren. Het geld is immers op..  Verder is het tijd om het terrein op te ruimen na de succesvolle en gezellige poolparty van gisteren.  En is het wachten tot de zoemer gaat, maar of deze ook gaat en of het een verdienopdracht is dat is nog even afwachten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.1]

Laat een reactie achter