Home » Mirthe mist intimiteit en probeerde Isaac te verleiden

Mirthe mist intimiteit en probeerde Isaac te verleiden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de poolparty en de aansluitende barbecue ging het er vrij rustig aan toe in een jaar van je leven. Laat op de avond is Babette iets opgevallen over hoe Wendy zich gedraagt. Ze bespreekt het onder andere met Moraima op het kantoor.

Misschien was het gewoon een handbeweging zegt Moraima. Maar als ze gedronken heeft doet ze allemaal rare dingen. Ik weet niet wat ik heb gezien voegt ze eraan toe. Babette verteld dat Eunice, Wendy en Mirthe aan het roken waren. Toen straks kwam Isaac mij halen. Hij zegt B kijk eens even. Hij zegt dan ga ik op Mirthe. Rollebollend door het bed heen. Ik zag het echt… Op dat moment roept Zoë Babette en ze gaat naar beneden. Beneden wordt de gebeurtenis nog eens bespreken. Zoë merkt op dat hij ook zo zou kunnen doen om hem even goed te leggen. Hij deed wel iets benadrukt Babette. Hij vindt haar gewoon ge*l gaat Zoë verder. Ze heeft ook een kont en tieten natuurlijk. Daarna verteld Zoë wie er allemaal op het bed liggen. Jasper, Wendy, Mirthe en Eunice.

Zoë verteld later nog wat meer details aan Bern en Sasha. Hun lagen op bed elkaar te strelen en alles. Zegt Mirthe Marciano, Marciano, Ice, Ice.. Je weet hoe Ice is hij doet dat echt niet tenzij hij dat zelf wil. Dus Marciano ging wel en hij lag op Wendy en Mirthe. En Mirthe kwam toen langs lopen en naar Isaac… Zij heeft gewoon ook dat lichamelijk contact missen. Ze is echt een schat van haar kind maar soms doet ze van die dingen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 3.8]

Laat een reactie achter