Home » De deelnemers genieten van een poolparty in een jaar van je leven

De deelnemers genieten van een poolparty in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Marciano is al een flinke tijd bezig met het organiseren van een poolparty en vandaag is het dan zover: tijd voor een feestje!

De deelnemers hebben allemaal een zomerse outfit aangetrokken en Mirthe spreekt iedereen toe. Ik wil even vertellen dat jullie er stuk voor stuk fantastisch uit zien. We hebben het niet makkelijk met het golden ticket dus dat wordt nog wat. Voordat we gaan proosten wil ik jullie meenemen naar bloemendaal. Maar jullie moeten allemaal wel even jullie ogen dicht doen. We lopen over de duinen richting het strand. In de verte hoor je gedreun van de muziek. Je krijgt kriebels in jullie buik. De beach club komt steeds en steeds dichterbij, stel je voor een poolbar. Een zwembad, cabana, barbecue een lounge. En niet te vergeten de sexy barmannen, sexy vip girls. Dit willen jullie niet missen jongens. Als je je ogen open doet ben je daar, 321 let’s go loco! Een doek gaat naar beneden en het poolparty “terrein” komt tevoorschijn. Marciano, Babette en Zoë verwelkomt de groep. Dan is het tijd om te proosten. Marciano krijgt het woord, ik wil iedereen bedanken dat ik dit heb mogen doen. Laten we er een leuke mooie dag van maken en we sluiten het af met een barbecue. Proost iedereen! Daarna start het feest waar iedereen van geniet. Er is muziek, cocktails en andere lekkere drankjes. En verschillende deelnemers duiken lekker de hottub in of in het zwembad. Ook wordt het golden ticket uitgereikt aan de deelnemer die het origineelste kostuum heeft. Het ging tussen Janet en Erik maar uiteindelijk gaat Erik ermee aan de haal en wint. Hij had een gouden zwembroekje gemaakt, tot hilariteit van de rest. Daarna zit de muziek tijd er ook op en is het tijd voor een overheerlijke barbecue die de deelnemers eerder gewonnen hebben toen ze het record verbeterde. Wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.4]

Laat een reactie achter