Home » Isaac praat met Marciano om hem over te halen op Kenzy te gaan bij een eliminatie

Isaac praat met Marciano om hem over te halen op Kenzy te gaan bij een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Isaac met Jeffrey gesproken heeft over een eliminatie en de mannen voor Kenzy willen gaan besluit Isaac het gesprek met Marciano aan te gaan. Isaac wil Marciano ervan overtuigen ook op Kenzy te gaan tijdens een eliminatie. Maar gaat hem dat lukken?

De mannen gaan de loods in en Isaac verteld dat ze op Kenzy willen gaan. Van Jeffrey zeker antwoordt Marciano. Het is een opstapeling van benadrukt Isaac. Wil je erop gaan vraagt Marciano, van wie is het idee? Van Jeffrey antwoordt Isaac, Ruppie, al die lui eigenlijk al. Wat is wijsheid vraagt Marciano. Uiteindelijk moet iedereen gaan. Maar kun je je voordeel eruit halen? Wat is het voordeel op dit moment zegt Isaac, dat ze in je face zegt ik stem op jou. Ze geeft ons informatie. Dat is het enige. Zelfs Janet vindt haar lastig. Als je naar dag één kijkt, het is een opstapeling van. Ik snap het wel man antwoordt Marciano. Ze geeft info en gaat mee met de rest gaat Isaac verder. Maar hoe zij nu de afgelopen weken, maanden heb ik niks aan. Ik zie geen voordelen meer. Je staat recht tegenover elkaar nu. Het is jij of ik, dat is het nu. Je hebt nu een soort van 2 groepen. Uiteindelijk is het links of rechts. En als je kijkt hoe de rest van de groep er tegenaan kijkt.

Ik zei vandaag al tegen Babette dat ze uit moest kijken want haar eigen mensen gaan zich tegen haar keren. En dan is het klaar, dat het van onze kant zo is is al duidelijk. Is Babette al benaderd? Ja laat Isaac weten. Marciano denkt dat ze genoeg kansen gehad heeft, het mooiste is ze kan het niet tegenhouden. Maar toch denk ik ergens dat het een duel gaat worden. Dat is prima zegt Isaac, dan wordt het anders… Oke zegt Marciano, dan is dat het plan toch. Marciano lijkt dus mee te gaan in het plan, zal Kenzy echt geëlimineerd worden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

2 Reacties

Happy 19 april 2023 - 11:39

Babette blijf qie je bent.dan kom je ver. Kenzy te arogant hoort niet in de groep. Babette en bren zihn goed als ze zo door gaan.

Beantwoord
Gaby 20 april 2023 - 11:48

als Jeff z’n heupflesje meeneemt, wil ik ‘m wel graverten hoor 🙂

Beantwoord

Laat een reactie achter