Home » Zoë denkt dat ze langer in een jaar van je leven verblijft dan Babette en Wendy

Zoë denkt dat ze langer in een jaar van je leven verblijft dan Babette en Wendy

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven begint rustig, het is immers weekend. Zoë lijkt Sasha meer op te zoeken na het bier en kommetjes incident van gisteren.

Zoë vertelt dat ze spijt heeft dat ze nooit gedaan heeft wat ze zelf echt wil. Op dit soort momenten mis ik Gert-Jan, hij zou mij begrijpen maar kon ook goed met Babette praten. Babette, Wendy en ik zijn verschillend. Ik ben wel meer als Babette. Wendy is nu manager en ik ben nu veel met Babette maar soms heb ik het gevoel dat hun nog sterker samen zijn als er zulke dingen gebeuren. Ja antwoordt Sasha, ze zitten in hetzelfde schuitje. Een soort hottub 2.0 gaat Zoë verder. En op zulke momenten denk ik van k*t had ik toch maar mijn horizon verbreed hier in de loods. Achteraf denk ik wat stom dat ik daar niet heb geïnvesteerd. Er zijn zoveel meer mensen. Waarschijnlijk zit ik hier langer dan hun twee. Wendy weet ik niet maar Babette denk ik wel. Dat denk ik ook antwoordt Sasha. Ik weet dat mensen mij haten of mogen merkt Zoë op. En ik weet dat mijn directheid waardeert. Volgens Sasha is het logisch dat je bij bepaalde mensen gaat, het is veilig. Je voegt je waar je je veilig voelt. Maar als je kijkt hoe vaak het gewisseld is, ga lekker verbreden en het gesprek aan. Ik heb het idee dat wij elkaar wel vinden. Klopt antwoordt Zoë en vertelt dat ze dat ook tegen Babette gezegd heeft. Ik voelde me alleen en ging met jou praten. Babette zei dat ze zich ook alleen voelde en op kantoor met Wendy zat. En Jeffrey zei ook je hebt nu hen gegeven wat ze wilde want er zijn scheuren in onze groep. Toen dacht ik scheuren voor jou. Volgens Sasha slaat het nergens op, we willen er voor jou zijn.

Voor volgende maand is er ook weer managersverkiezing gaat Zoë verder. Ze wilde eigenlijk kijken wat er ging gebeuren vanaf de andere kant. Toen zeiden ze van ja mocht er bij hun kant één komen dan meld niemand zich aan en doen we precies hetzelfde. Op zich slim maar ja, ik zei tegen Babette dat ik graag wil gaan. Ik heb elke keer het gevoel dat ik moet wachten. Dan krijg ik spijt als ik eruit moet. Ik moet ze overhalen om op mij te stemmen. Ik ga me gewoon verkiesbaar stellen benadrukt ze. En toen zei Babette van het duurt lang, je moet veel regelen en vroeg opstaan. Ik word daar niet slechter van. Ik heb 7 maanden geen flikker gedaan nu dan even 5 weken boven zitten. Natuurlijk misschien denk ik na 5 weken wat was het lang. Maar word ik er slechter van nee. Ik heb een beetje het gevoel dat je niet gehoord wordt antwoordt Sasha. Dat je moet doen wat zij willen. Ja antwoordt Zoë, Rupert zou ook gezegd hebben dat het niets voor mij zou zijn. En dan denk ik hoezo? Sasha denkt dat het een mooie uitdaging is en goed is om je te laten zien. Ja zegt Zoë en dan denk ik hoe moeilijk kan het nu nog zijn. De groep is ook kleiner. Ik heb er heel veel zin in, ik wil ook campagne gaan voeren. Mensen hebben altijd een soort vooroordeel over mij. Zo moeilijk is het niet, het is mailtjes sturen. En natuurlijk zijn er moeilijke momenten dat begrijp ik. Onze groep is geen groep, dat heb ik ook vaak tegen Babette gezegd. Er is ook veel wantrouwen, ik ben niet achterlijk he.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter