Home » Babette spreekt Nadir boos toe omdat hij limonade heeft weggepakt

Babette spreekt Nadir boos toe omdat hij limonade heeft weggepakt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de loting voor sinterklaasavond besluit Babette naar Nadir te gaan. Ze spreekt hem aan over het feit dat hij limonade van Kenzy heeft weggepakt. En daar is Babette best boos over…

Ik heb het niet expres gedaan zegt Nadir, de vorige keer niet en nu ook niet. Volgens Babette is dit wel super ongelukkig dat dit nu weer zo uitkomt. Daarom voel ik me nu ook zo k*t omdat ik het nu niet bewust heb gedaan gaat Nadir boos verder. Leg me dan één ding uit gaat Babette verder, je fles is leeg, je staat daar en hoe kun je dan onbewust denken dat die fles misschien van jou is? Terwijl je weet dat jou fles leeg is? Ik weet het niet antwoordt Nadir, ik was het gewoon even kwijt. Ik heb het gewoon niet expres gedaan, dat is gewoon de waarheid. Wat anderen daarvan vinden… het is nu toch al te laat. Het boeit me niet. Het boeit je wel gaat Babette boos verder, anders reageer je niet zo. Nu is het weer bij haar gebeurt en dan mag ze er niks over zeggen. Nadir laat weten dat hij zich persoonlijk aangevallen voelt omdat hij het niet expres heeft gedaan. Dan voelt het gewoon extra k*t. Babette weet wel de oplossing, verantwoording nemen en sorry zeggen. Volgens Nadir is het een neppe  teringbende. Het is een spel Nadir antwoordt Babette. Maar ook gewoon nog leuk zoals het trampoline springen en sinterklaas. Nadir vraagt zich af hoe hij nog fijn kan liggen hier. Door niet te stelen merkt Babette op en Nadir ontkent dat hij gestolen heeft. Ik weet niet waarom ik het pakte! Ik had de mijne daar ook neergezet en ik heb het gepakt zonder erbij na te denken of het nog de mijne was of niet. Ik was dat gewoon even kwijt, dat kan toch! Babette reageert dat het zeker kan maar als je daarvoor zegt dat je fles leeg was dan was die fles niet van jou. Dat begrijp ik zegt Nadir en herhaalt dat hij het niet expres gedaan heeft. Babette zegt dat het niet om de siroop gaat maar als hij bij haar was gekomen dat hij geen siroop had, had ik je wat gegeven. Zo krijg je nooit wat je wilt, saamhorigheid. En erbij te horen, nu doe je iets wat je niet had moeten doen en dat is je er buiten plaatsen. Het gaat om karakter en verantwoordelijkheid nemen. Nadir denkt dat het komt omdat hij in het verleden ook zoiets gehad heeft en het nu weer met Kenzy was. Babette vindt dat hij een gesprek aan moet gaan maar Nadir ziet daar niets in. Door haar manier van praten. Ik ga ook wel door maar ik vind het jammer dat het nu zo gaat. Ik word als een dief neergezet. Volgens Babette voelt dat ook voor Kenzy als diefstal. Als dat bij jou is ga je ook op je achterste benen staan. Dat is wel waar geeft Nadir toe. Maar nu gaat het wel heel de loods door. Ik sta nu bekend als de dief die ik niet ben en waarschijnlijk word ik door iedereen weggestemd, maar f*ck it.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter