Home » Bern wil bij zoveel mogelijk mensen op hun geweten inspelen

Bern wil bij zoveel mogelijk mensen op hun geweten inspelen

Afgelopen avond werd er nog meer over het spel gesproken. Zo hadden Bern en Sasha buiten een tactisch gesprek.

Zij hebben er ook nog maar 7 merkt Bern op. Waar zijn die andere 5 dan vraagt Sasha. Erik en Jan-Willem gaan op Rupert. Janet, dan hou je er nog 2 over. Wie dan? Plus die je net noemt antwoordt Bern. En doorslaggevend is Zoë. Dan staat hij er merkt Sasha op. Dus welk plan heeft meer kans van slagen vraagt Bern zichzelf af. Laat me eerst met Zoë praten antwoordt Sasha. Oke zegt Bern, ik denk niet dat Zoë op Rupert gaat en dat denkt Sasha ook.

Bern zucht en zegt ik ga mij van mijn beste kans laten zien door zoveel mogelijk op mensen hun geweten in te spelen. Pas er ook mee op benadrukt Sasha. Alles kan als irritant ervaren worden he. Vooral bij deze mensen. Wat wij zien als leuk en gezellig wordt hier constant afgestraft. Dan valt er niks te halen zegt Bern. Sasha denkt dat het meer één op één is. Zoals je dat gedaan hebt met Isaac, een rondje lopen. En ik zou eerder wat doen wat iedereen leuk vindt. Zoals de kamer battles. En weet je wat nog mooier is? Als je het in gedachten van Kim doet. Ze wilde dat heel graag doen als er 2 kamers waren. Zou kunnen antwoordt Bern. En volgens Sasha zou je het nog mooier kunnen maken als hij Jeffrey mee vraagt voor de organisatie. En het beste is het om te vragen tijdens het gezamenlijke eten. Hij kan nee zeggen maar laat de groep maar horen hoe je hem betrekt. Terwijl hij wel achter jou rug zo doet. Laat ze maar zien hoe “naïef” je bent. Het kan alleen maar in je voordeel werken. Ik ga erover nadenken, het je klinkt als een goed plan laat Bern weten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.7]

1 Reactie

Happy 3 mei 2023 - 06:03

Bern is goed.en eerlijk.verander niet .net als mirthe. Is ook wel leuk.

Beantwoord

Laat een reactie achter