Home » Marciano geeft een droompresentatie aan de groep

Marciano geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie zoals elke deelnemer in een jaar van je leven moet doen. Dit keer mocht Marciano vertellen over zijn doelen en zijn toekomstplannen.

Dit is mijn droompresentatie begint Marciano. Ik maak het niet te lang, ik ben 43 jaar trotse zoon van Andre en sonja. Ik heb 10 broers en zussen. En 2 prachtige jongens, die hebben ook de beste moeder die ik kan wensen. Waarom heb ik mij opgegeven? Ik zat thuis net als iedereen tv te kijken en ik zag een reclame voorbij komen met een jaar van je leven. En dat je 1 miljoen kon winnen, dat miljoen sprak me aan maar een jaar van mijn leven is heel bijzonder. Elk jaar wat ik kan meenemen is voor mij een extra jaar. Dus ik ging nadenken, ik heb me wel eens meer opgegeven voor verschillende programma’s maar nooit doorgezet. Dit begon als iedereen, vragen beantwoorden en foto. Toen heb ik het weg geklikt, en toen dacht ik f*ck it ik doe het gewoon. En toen werd ik 2 weken later gebeld om te komen. Verschillende gesprekken gehad en toen mocht ik mee doen. Wat vind ik nou zo speciaal aan dit? We zijn met 40 verschillende mensen en voor mij is dat een uitdaging. Ik ben best wel ingetogen, ik kan goed met iedereen maar ik ben niet een echte spreker. Voor een groep vind ik toch wel lastig. Ik vind het heel mooi hoe mensen zich zo ontwikkelen binnen een programma. En ik was benieuwd hoe ik het zou doen in zo’n programma. Ik dacht let’s go, appeltje eitje. Ik ben hier gekomen, het aangekeken en mentaal heb ik het niet zo zwaar. Maar ik merk dat ik toch erg ingetogen was. Ik voel me goed bij iemand waar ik een klik mee heb, dat is dan genoeg. Dat had ik met Kim en nog een paar anderen. Dat betekent dat ik niet interesse in anderen heb maar ik vond het prima zo. Op een gegeven moment ben ik daarover na gaan denken en wilde meer contacten leggen. Dat heb ik gedaan en dat bevalt mij goed.

Ik heb voor mijzelf verschillende grenzen verlegd en ook dat bevalt mij goed gaat Marciano verder. Ik ben in de goede richting. Verder ben ik geen moeilijk persoon, ik ga er wel makkelijk doorheen. Er is mij ook gevraagd wat ik binnen zou doen. Tatoeage en dj maar dat wordt moeilijk. Vervolgens heb ik hier dankzij jullie een tatoeage set, daar ga ik mij op richten. Ik heb niet genoeg kennis over hoe ik het moet gebruiken. En als de dj booth komt ga ik daar ook mee verder. Tatoeëren wil ik graag doorzetten, ik heb ook een eigen zaak geopend net toen ik hier binnen kwam. Ik heb een restaurant geopend, die heb ik uit handen gegeven aan mijn zoon en moeder van mijn kinderen. Mijn zus helpt daar ook bij. Tatoeëren zou ik daarnaast willen doen. Mocht ik de winnaar zijn ga ik investeren in mijn zaak. En ik ben ook aan het bouwen momenteel, dus dat gaat naar mijn huis. En naar mijn familie. En that’s it. Hierna zit de droompresentatie van Marciano erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter