Home » Mexx en Martin hebben de liefde bedreven en is bang zwanger te worden

Mexx en Martin hebben de liefde bedreven en is bang zwanger te worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de spelshow van afgelopen avond zien we Mexx en Martin praten. De twee hebben iets gedaan onder de dekens in bed waar de camera blijkbaar niet bij was. Laten we het erop houden dat de twee het heel intiem gezellig hadden. Martin en Mexx smoezen  in afgesloten slaapkamer 4. Waar moet ik mijn mond over houden vraagt Martin zichzelf af. Als ze over negen maanden die baby zien is dat ook wel anders… Doe nou even normaal, je bent nu dingen in je hoofd aan het halen. Mexx lacht, de twee gaan weer naar beneden. Tegen  Zoë vertelt ze dat dit niet om het beeld heen kon. Het was gewoon full shot vraagt Zoë. Ja onder de dekens antwoordt Mexx.

Iets later gaat Mexx met Djedi naar de slaapkamer waar ze ook over de gebeurtenis vertelt. Ik heb tegen Kim gezegd dat ik seks gehad heb met Martin begint ze. Hij voelde zich schuldig tegenover Marciano omdat hij niks tegen hem had vertelt. Hij heeft het dus net aan Marciano vertelt. Het was wel zichtbaar gaat ze lachend verder. Dit kan echt niet, wel onder de dekens maar… Weet je wat het is? Ik heb thuis gezegd ik ga dit niet doen. Maar je hebt het nu wel gedaan merkt Djedi op. Hoe voel je je daar nu over? Mensen snappen niet hoe het hier voelt antwoordt Mexx en als ik over zes maanden naar huis ga praat er niemand erover. Als je naar huis gaat zal je sowieso wat uit moeten leggen reageert Djedi. Ja gaat Mexx verder maar wat moet ik uitleggen? Alleen aan mijn familie en de rest boeit het niet. Het is heel normaal he benadrukt Djedi. Ik zit alleen niet aan de pil fluistert Mexx verder. Wil hij over vier weken gaan zeggen we moeten babyvoeding kopen? Hij zei ja dan is dat zo, dan zijn we dom geweest. Een jaar van je leven baby toch antwoordt Djedi. Ik ben niet aan de pil he herhaald Mexx nog een keer, hoe denk je dat dat is? Die is vandaag binnen gekomen. Nou hup zegt Djedi en Mexx verteld dat ze ook al naar “achter” is gegaan omdat ze het toch aanvoelde dat het zou gebeuren. Toen hebben ze meteen de dokter  gebeld. Maar geen morning after pil vraagt Djedi. Nee antwoordt Mexx en Djedi vraagt waarom ze niet aan de pil zat. Omdat ik pcos heb legt Mexx uit. Dus als ik ooit zwanger wil worden en het duurt heel lang dan is een pil niet verstandig. Heb je al een pil ingenomen vraagt Djedi. Nee laat Mexx weten, dat mag pas als je ongesteld wordt en dat ben ik nog steeds niet. Daar hoef je nog niet bang voor te zijn want ik ben het ook nog niet en meerdere hebben dat benadrukt Djedi. Maar het is nu wel een dingetje zucht Mexx. Ik zou erover blijven praten adviseert Djedi en Mexx heeft zich voorgenomen er voorlopig niets over te zeggen. En anders moet je naar achter lopen benadrukt Djedi. Daar kun je het altijd mee bespreken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

3 Reacties

Cisca 19 november 2022 - 11:22

En ze is er nog trots op ook. Ze hoopt eigenlijk dat ze zwanger is.

Beantwoord
Tamara 21 november 2022 - 07:35

Precies Cisca

Beantwoord
Debster 21 november 2022 - 17:53

Dat is graag zwanger wille worde en dom spelen
Zo kinderachtig dit

Beantwoord

Laat een reactie achter