Home » Djedi heeft een jaar van je leven definitief verlaten

Djedi heeft een jaar van je leven definitief verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Djedi heeft haar 24 uur aangevraagd. Op deze nieuwe dag in een jaar van je leven komt haar koffer de loods in en vraagt Isaac of ze zeker weet of ze wil vertrekken. Ja antwoordt Djedi, ik weet het 100 procent zeker. Kan ik je niet meer overtuigen vraagt Isaac. Nee antwoordt Djedi met een lach, het zit erop. Heerlijk! Isaac benadrukt dat hij één uur de tijd heeft om haar koffer te pakken en te vertrekken.

Djedi gaat aan de slag om al haar spullen in de koffer te doen. Ze krijgt gezelschap van onder andere Wanda, Kenzy, Leila en Kim. Ze krijgt van verschillende deelnemers alvast een knuffel maar ook een geknutseld cadeau als aandenken aan haar tijd in een jaar  van je leven. Djedi is er erg blij mee. Als ze klaar is gaat ze de loods in waar ze haar laatste praatje doet. Ik ga lekker naar huis toe zegt ze tegen de groep. Volgens mij hadden jullie dat al aan zien komen. Voor mij was het tijd om te gaan, ik heb geprobeerd het vol te houden. Maar dat is niet meer gelukt. Voor mij is het de hoogste tijd om te gaan. Ik ga lekker thuis kerst vieren met Joost. Ondanks dat ik het super leuk vond kijk ik er meer naar uit om dit lekker op tv te volgen. Jullie allemaal te gaan volgen, moge de beste winnen. Ik heb een mooie tijd gehad en het onwijs leuk gehad met jullie. Met de een wat meer dan de ander. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor mij tijd hier. De groep klapt en Djedi en neemt afscheid van alle deelnemers. Daarna loopt ze richting de poort en roept doei! Fijne feestdagen! Daarna stapt ze de poort definitief uit. Haar avontuur in een jaar van je leven zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

5 Reacties

LUCA 23 december 2022 - 17:58

Djedi was aardig en rustig Meisje ,maar ook erg onzichtbaar ,,maar zie liever Jeffrey of Martin of Mexx snel verrekken met al dat Geruzie

Beantwoord
Marjan 26 december 2022 - 11:35

Was al zolang bekend dat zij de 23e zou vertrekken!

Beantwoord
Mary 27 december 2022 - 17:51

Hoezo? Heb ik iets gemist.

Beantwoord
Jose 30 december 2022 - 07:39

Helemaal mee eens. Djedi was een leuke meid. Martin leila en mex eruit

Beantwoord
D. 25 januari 2023 - 00:04

Dank je wel 🫶🏼

Beantwoord

Laat een reactie achter