Home » Berend heeft een jaar van je leven definitief verlaten

Berend heeft een jaar van je leven definitief verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Berend heeft de eliminatieopdracht niet gehaald en moet een jaar van je leven verlaten. Nadat hij zijn spullen ingepakt had besloot hij zijn uur nog vol te maken en een potje te klaverjassen onder het genot van de flesjes bier die hij nog had. Als het uur bijna om is, is het toch echt tijd voor Berend om te gaan.

Berend trekt zijn jas aan en gaat bij zijn koffer staan. Hij is toch wat emotioneel en begint aan zijn laatste zegje. Afscheid nemen valt mij zwaar. Ik had hier echt een leuke tijd, ik zat hier op mijn plek. Ik had het graag af gemaakt. Maar het spel is zoals het is. Je bent de zwakste schakel, tot ziens. Daarna pakt Berend zijn koffer en loopt naar buiten. Dit keer geen knuffels en uitgebreid afscheid nemen, dit had hij al gedaan toen hij zijn spullen moest pakken. Buiten zegt hij tegen de groep dat hij nog één ding gaat doen. Mijn laatste rondje. Berend loopt nog een keer over het een jaar van je leven terrein en de groep klapt. Als zijn laatste ronde erop zit loopt hij richting de poort. Hij stapt naar buiten en sluit de poort. Zijn avontuur in een jaar van je leven zit er definitief op. Een aantal deelnemers gaan in de loods staan en wachten voor het grote scherm. Daar komt nog voor de laatste keer zijn foto te staan met game over. De deelnemers die staan te kijken applaudisseren. Rupert vraagt waar de rest van zijn bier is. Babette, Zoë en Janet gaan naar de slaapkamers en verstoppen de boodschappen. Wij hebben dit gekregen merkt Zoë op. Het is voor onze kamer. Er wordt nu ook alweer gezegd pak zijn boodschappen voegt Babette eraan toe. Alles wat over is krijgt een veilige plek…  Na Berend zijn vertrek zijn er nog 26 deelnemers die strijden voor de hoofdprijs van 950.000 euro.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

4 Reacties

Paula 28 december 2022 - 14:52

Jammer dat beertje weg is, beter een van die meiden die de hele dag door VLOEKEN, is echt niet normaal

Beantwoord
Dicky 29 december 2022 - 08:39

Ik had graag een van de meiden zien vertrekken. Ik weet niet niet hoe ze heet maar ze heeft altijd ruzie met iedereen en ze heeft een hele grote mond. Ik had het berend zo gegunt om te winnen.

Beantwoord
Jamy 29 december 2022 - 20:53

Niet aanstellen

Beantwoord
Sylvia 2 januari 2023 - 19:02

Niet verwacht .ze hadden heel andere namen .ik dnap er niks van

Beantwoord

Laat een reactie achter