Home » Berend haalt de eliminatie niet en moet een jaar van je leven verlaten

Berend haalt de eliminatie niet en moet een jaar van je leven verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Berend is door de groep gekozen en moet de eliminatieopdracht uitvoeren. Hij moet over een slackline lopen. Als de oefentijd erop zit gaat de groep klaarstaan en neemt de stem het woord.

Beste Berend, je oefentijd zit erop begint de stem. Jij mag nu plaatsnemen op de stip voor de slackline. Berend trekt zijn kleding uit en gaat in zijn boxershort klaarstaan. De stem vertelt dat hij 30 minuten de tijd om in volledige concentratie de opdracht te halen. Je krijgt twee pogingen. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes! Berend neemt daarna uitgebreid de tijd om de opdracht uit te voeren. Maar helaas, na twee pogingen haalt hij de opdracht niet. Beste Berend zegt de stem. Helaas jij hebt de opdracht niet gehaald. Dat betekent dat jij je spullen moet pakken. Voor jou zit het avontuur in een jaar van je leven erop. Je hebt 1 uur de tijd om afscheid te nemen.

De groep klapt en Rupert zegt sarcastisch dag Berend. Berend loopt teleurgesteld naar de slaapkamer. K*t zooi zegt hij zacht. Hij begint met spullen pakken en gooit zijn zender gefrustreerd weg. Isaac komt even kijken. Ik weet wat door je lichaam gaat, woede en teleurstelling. Maar laat het laatste uur de Berend zien die we kennen. Probeer het laatste uur toch goed te gebruiken. Gert-Jan komt met een aantal deelnemers kijken. Part of the game zegt Berend. Babette vindt het echt k*t. Ondertussen roept Rupert wat opmerkingen, tot ziens Berend. Gert-Jan zegt laat hem, het is de grootste slang die hier rondloopt. Daar gaan we geen aandacht aan besteden. Je laat de grootste slang bepalen. Je kunt trots terugkijken op jezelf. Je mag trots op jezelf zijn. Janet, Zoë, Babette en Esther pakken zijn koffer in. We zien elkaar sneller terug dan we denken merkt Gert-Jan op. Als dit is wat de groep wil… Berend merkt op dat dit de perfecte proef was voor hem. Volgens Berend was het te simpel. Daarna geeft hij de deelnemers waarmee hij de meeste klik had alvast een knuffel. Daarna gaat hij nog genieten van een potje klaverjas en de twee biertjes die hij nog had. Het uur zit er immers nog niet op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

8 Reacties

Sunrise 28 december 2022 - 13:08

Berend was toch alleen aan het zeuren en negatieve energie. Ga Berend niet (!) missen.

Beantwoord
Yvonne 28 december 2022 - 13:22

Zegt genoeg over de mensen die daar zitten stemmen op iemand die ziek is en evenwicht problemen heeft zielige mensen je zou je zelf eens in de spiegel moeten aankijken !!!!maar het zal ze er wel naar gaan slangenkuil daar!!!!

Beantwoord
Linda 28 december 2022 - 13:52

Echt zo ontzettend jammer!! Berend is oprecht en lief, had het hem zo gegund deze opdracht te winnen.

Beantwoord
Jappie 28 december 2022 - 17:43

wat is die Isaac een slang zeg !!

Beantwoord
Diane 29 december 2022 - 01:20

Ah nee….. ik had er zeker 20 voor hem zien vertrekken. Dankje Berend!

Beantwoord
Tam 29 december 2022 - 15:10

Wel jammer hoor dat bekend weg is,was een sterke kandidaat.

Beantwoord
Luca 29 december 2022 - 15:11

Mee eens,dit is echt absurd

Beantwoord
Mar Broekhuizen 1 januari 2023 - 20:09

Ik heb het idee dat Isaac door het programma is ingehuurd om aan dit spel mee te doen. En dan is dit behoorlijk uitgespeeld. De deelnemers eten enorm ongezond en krijgen nauwelijks vitaminen. Eigenlijk is dit een heel slecht programma! Berend je mag blij zijn dat je eruit bent. En geloof je je gaat veel mooie dingen op je pad krijgen. Beter dan dit.

Beantwoord

Laat een reactie achter