Home » Alarm in de loods: Berend moet een eliminatieopdracht doen

Alarm in de loods: Berend moet een eliminatieopdracht doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers uit een jaar van je leven worden op deze nieuwe dag vroeg opgeschrikt door een alarm. Iedereen moet naar de slaapkamers en afwachten wat er gaat gebeuren. Is het wederom een verdienopdracht of toch een eliminatieopdracht?

De stem neemt het woord: beste deelnemers, één van jullie zal thuis oud en nieuw vieren. Want jullie gaan zo dadelijk een eliminatieopdracht spelen! Welke deelnemer lukt het om 8 meter over een slackline heen te lopen zonder er vanaf te vallen? De geselecteerde deelnemer krijgt zo dadelijk een korte oefentijd en daarna twee pogingen om de opdracht uit te voeren. Jullie gaan direct stemmen wie deze opdracht uit moet voeren. Vanaf dit moment mag er niet meer gepraat worden. En is absolute stilte vereist. Anders volgt een gele kaart en gaat er 10.000 euro boete van de prijzenpot. Daarna mogen alle deelnemers hun stem uitbrengen via het spelscherm. Als iedereen zijn of haar stem heeft uitgebracht laat de stem weten wie de eliminatie uit moet voeren. Op de derde plek is Moraima geëindigd met 2 stemmen, op de derde stem Rupert met 8 stemmen en Berend heeft 16 stemmen gekregen. Dit betekent dat Berend dus de eliminatieopdracht uit moet voeren. Als hij deze haalt mag hij een andere deelnemer wegsturen. Maar haalt hij de opdracht niet? Dan moet hij zelf een jaar van je leven verlaten.

Berend verzoekt dat iedereen naar zijn of haar slaapkamer gaat. Maar hij gaat eerst nog even naar de wc. Kenzy is emotioneel en vraagt zich af waar die stemmen vandaan kwamen. Wanda denkt dat de keuze op dat moment gemaakt is toen de opdracht zichtbaar werd. Berend gaat ondertussen aan de slag, hij heeft 30 minuten de tijd om te oefenen. Hij krijgt hulp van Eunice, Bern en Kenzy. Een slackline is een dunne lijn waar hij overheen moet lopen. Op de gele stip moet hij draaien en daar zit voor Berend de moeilijkheid. Hij oefent en oefent, gaat het Berend lukken om de opdracht te halen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

8 Reacties

Yvonne 28 december 2022 - 11:39

Ik hoop het dan kan hij één van de slangenkamer weg sturen bvb Jeffrey marciano Kim w of stuiterbal Martin enz kom op berend go want de grootste schijnheiligen staan naast je nu slangenkuil daar

Beantwoord
kup 28 december 2022 - 11:47

wat een waardeloze constructie pfff, op zo,n simpel apparaat haalt niemand het.

Beantwoord
Cisca 28 december 2022 - 12:09

Waarom heeft iedereen, 16 mensen?, op hem gestemd ? Volgens mij doet hij toch niet echt gemeen. Ze hadden beter ééntje kunnen doe die het goed kan zodat die een vervelend iemand kan wegsturen.

Beantwoord
Linda 28 december 2022 - 12:31

Echt naar voor Berend. Hij verdiende het om te blijven! Hij is eerlijk en oprecht. Had zo gehoopt dat hij het had gewonnen deze opdracht.

Beantwoord
Daan 28 december 2022 - 20:39

Hoezo stemt iedereen op Berend?! Ik dacht dat Gert-jan ofzo het wou, zo niet? Hoezo dan Berend ik begrijp er echt niks meer van

Beantwoord
Rina 29 december 2022 - 08:41

Waarom.geen.ester.of.zoe
Die.hebben.ook.nog.niets.goedgedaan

Beantwoord
luca 29 december 2022 - 15:09

idd absurd,zo veel nare mensen en dan kiezen ze Lieve Berend

Beantwoord
Dicky Louwman l 1 januari 2023 - 09:11

Ik had liever een van de anderen het zien doen. Zonde dat zo lieve man en eerlijk is. Dit moet gaan doen. Hier zit een addertje onder het gras

Beantwoord

Laat een reactie achter