Home » Mexx weet even niet wat ze moet doen na de nachtelijke ruzie met Leila

Mexx weet even niet wat ze moet doen na de nachtelijke ruzie met Leila

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De kerst bellen klinken in de loods! Dat betekent dat er weer een deelnemer moet karaoken. Dit keer is het Kim D en ondanks dat ze het liedje niet echt kent zingt ze zo goed mogelijk mee. Het lukt haar om 25 euro te verdienen voor de huishoudpot. Wat later hebben Mexx en Martin een gesprek over de nachtelijke ruzie die nogal uit de hand liep.

De twee lopen een rondje buiten en Mexx zegt dat ze er ook iets over had kunnen zeggen tegen Leila. Maar ik heb wel gewoon gezegd niet doen. Dan gaat Kim en Wanda er zich mee bemoeien… Die kijken mij de hele dag al niet aan he. Mij boeit het niet moeten ze lekker zelf weten. Dan vertelt Mexx over wat er “daar” (regie) gezegd is. Het geluid gaat uit en is niet te horen. Als er weer geluid is gaat het gesprek verder. Martin vertelt dat hij het er ook met Moraima besproken heeft. Ik had me er ook niet mee moeten bemoeien. Jij moet het zelf doen, het is iets wat je zelf moet doen. Het is een leermoment. Schei toch uit antwoordt Mexx, ik heb gezegd tegen haar dat ze van mij af moet blijven. Je moet het nu niet voor haar opnemen voegt ze eraan toe. Als ik haar naam noem noem ik haar. Je zegt zelf ook altijd dat alles wat zij zegt niet waar is. Het is bullsh*t bij haar antwoordt Martin, dat staat los van dit. Dit had gewoon niet hoeven te gebeuren gaat Mexx verder.

Je moet stoppen maken met vijanden maken zegt Martin. Over wie heb je het nou vraagt Mexx verontwaardigd. Gewoon over het algemeen gaat Martin verder. Laat dingen gaan. Ik doe helemaal niks antwoordt Mexx. Martin zegt niet zo negatief te doen, dat gaat je niet helpen in dit spel. Ik word gelinkt aan jou en jij aan mij. Snap je dat? Even back to reality. Ik snap niet dat mensen hier weg mee komen zegt Mexx op haar beurt. Door gisteravond zit ik in een slecht daglicht. Volgens Martin is dat na een week weer over maar Mexx vindt dat veel te lang. Op dit moment ben ik er gewoon klaar mee voegt ze eraan toe. Martin vraagt of ze naar huis wilt en Mexx haalt haar schouders op. Dan gaan we samen je 24 uur wel aanvragen zegt Martin, kom maar. Waar slaat dit op zegt Mexx, precies gaat Martin verder, waar ben je mee bezig maat? Ik kan toch zeggen dat ik even geen zin heb zegt Mexx. Volgens Martin is het gewoon een les, haal het positieve eruit. Dat is veel beter om ernaar te kijken. Tuurlijk kunnen bepaalde gedragingen niet. Maar los daarvan heeft ze wel een punt dat ze er niks van wist en dan valt het echt hard binnen en dan kan het echt heel hard binnenkomen. Zij weet niet hoe jij je erbij voelt. Mexx antwoordt dat ze er gewoon niet tegen kan als mensen aan haar zitten en volgens Martin moet ze dat dan ook zeggen. Vanaf nu ga je je bek gewoon opentrekken. Mexx vindt het lastig en volgens Martin moet ze het gewoon doen dan gaat het beter. Anders breng je jezelf in problemen of anderen als je niks zegt. Ik ben het niet met haar eens maar zij kijkt er op een andere manier aan. Je moet leren mee bewegen en niet er tegenin te gaan. Ik blijf heel de dag in bed liggen benadrukt Mexx. Want ik heb veel pijn. Ik weet gewoon even niet wat ik moet doen, ik wil ook niet in bed liggen maar ik heb ook gewoon pijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

Laat een reactie achter