Home » Nachtelijke ruzie omdat Leila beschuldigd wordt dat ze ongevraagd aan Mexx zou hebben gezeten

Nachtelijke ruzie omdat Leila beschuldigd wordt dat ze ongevraagd aan Mexx zou hebben gezeten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vannacht is er een ruzie geweest tussen Leila, Mexx en Martin. Als Leila uit de slaapkamer komt om de wacht te houden voor de kerst karaoke opdracht vertelt ze wat er gebeurt is.

Hij heeft een grote bek tegen mij dat hij mij de poort uit gaat zetten, kom maar op, 1.50 zegt Leila. Wanda vraagt waarom Martin zat te zeiken. Leila legt uit dat hij moeilijk ging doen met Mexx of ze samen gingen slapen. Dus ik zei laat haar vandaag. Volgens Moraima probeerde Leila Mexx alleen maar te helpen. Je moet zo’n grote smoel niet tegen mij trekken zegt Leila kwaad. Ze blijft enige tijd kwaad en besluit dan naar Martin te gaan en hem wakker te maken. We zien Martin uiteindelijk beneden en Wendy die hem tegenhoudt, vervolgens is er een livestream onderbreking.

Als er weer beeld is staan er veel deelnemers in de loods. Niet lang daarna volgt er weer een livestream onderbreking. Als er uiteindelijk weer beeld is zien we Leila schreeuwen tegen Martin. Zij wilde slapen dat is het enige wat ik zei! Mis ik hier wat vraagt Martin zichzelf af of zeg ik het verhaal gewoon niet goed? Jij mist alles roept Leila, jij f*cking motherf*cker! Je bent f*cking onzeker, je denkt dat iedereen jouw wijf wil. Moraima probeert Leila rustiger te krijgen. Maar dat lukt niet echt. Leila vertelt daarna dat ze het deken alleen omhoog deed om haar te checken, ze is f*cking ziek. Ze deed iets in haar slaap. Ik en Wendy zeiden Mexx ben je oke? Nu wordt gedaan alsof ik haar wil, hij komt de kamer in f*cking grote smoel geven en nu wil hij het omdraaien. Mexx staat ondertussen vanaf de slaapkamerdeur wat te roepen. Als je dat tegen hem gezegd hebt en je meent het ook nog eens go f*ck yourself roept Leila. Je hoeft niet met mij te praten. Als jij die shit tegen je vent zegt en je meent dat ook wel. Als jij die shit verzint dat ik aan jou zit en tegen hem hebt gezegd go f*ck yourself! Volgens Mexx had dit niet gehoeven, als we gewoon rustig blijven. Nee ik hoef niet rustig te blijven antwoordt Leila, want je vent kwam naar de kamer begon een grote smoel te geven en nou probeert hij er iets anders van te maken. Ik ging nooit zo naar jou kijken voor de duidelijkheid. Ik vind hier geen een wijf leuk, ik zal nooit aan iemand zitten. Daarna begint Leila over dingen gooien, ik was niet diegene die ermee begon. Ik kwam voor jou op en jou vent maakt er een f*cking tv programma van. Kom maar naar beneden ik pak die rode kaart maakt mij geen shit uit!

Ondertussen worden steeds meer deelnemers wakker en er wordt gevraagd wat er aan de hand is. Er wordt verdraaid dat ik zijn meid f*cking leuk vindt en gooit er op dat ik aan zijn meid zat. Dat wordt er verdraaid. Daarna richt ze zich op Martin, kom naar beneden pik, ik pak die rode kaart wel. Martin staat ondertussen beneden met Moraima te praten en Leila zegt draai je om. Ik pak die f*cking rode kaart wel. Wat wil je?! Draai je om, mother f*cker. Leila blijft draai je om roepen maar Martin reageert niet. Moraima vraagt of hij het iedereen uit wil leggen maar Leila onderbreekt haar, dan gaat hij toch weer dingen verdraaien. Dat wil ze niet zegt Martin, waarom zou ik jou en publiek zwart willen maken? Je hebt dat al f*cking gedaan antwoordt Leila. Daarna gaat ze provocerend naar Martin toe. Ik heb nooit tegen jou gezegd dat ik jou de poort uit doe! Marciano probeert ondertussen te vragen of het waar is wat Martin zegt. Mexx zegt ja en Leila wordt nog bozer, kom naar beneden. Ga je me slaan vraagt Mexx kwaad. Ja kom zegt Leila, dan doe ik het wel. Je zit te lullen, je lult dingen die niet bestaan. Ik heb ook gezegd dat je het waarschijnlijk niet zo bedoeld benadrukt Mexx. Wauw zegt Leila sarcastisch en begint te klappen. Daarna wil Leila naar boven gaan richting Mexx maar Isaac houdt haar tegen. Niet doen, nadenken Leila zegt hij. Leila probeert er doorheen te komen maar dat lukt niet. Daarna gaat ze weer naar de loods waar ze een bank omgooit. Ik wil een rode kaart en naar buiten, ik ga er met een beng uit, komt goed. Esther adviseert haar niet in emo te reageren. Denk aan jezelf. In de keuken proberen Babette en Jeffrey Leila rustiger te krijgen. Alleen omdat ik Kenzy een keer gepakt hebben denken ze dat ik haar (Mexx) leuk vindt. Je weet toch hoe ze zijn zegt Babette en Jeffrey voegt eraan toe dat ze zich niet hoeft te verantwoorden. Ik wil een rode kaart en hun beide pakken zegt Leila boos. Ik heb liever dat jij blijft antwoordt Babette. Leila is ook boos dat Isaac haar tegenhield maar dat hoeft volgens Jeffrey niet. Dan had je hier een vechtpartij en moet ze niet afreageren op hem. Als Leila in de loods staat zegt Erik dat het verstandiger is om het morgen uit te praten. Maar Leila is dat niet van plan, er wordt niks uitgepraat benadrukt ze.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.5]

4 Reacties

Adje 15 december 2022 - 10:33

Stelletje zielige kinderen zijn ’t daar zelfs mijn kids zijn volwassenener

Beantwoord
Gerrits 15 december 2022 - 12:01

Heerlijk

Beantwoord
Eleonora 16 december 2022 - 23:40

Leila moet opzouten
Wat een ordi figuur zeg
Haar taal gebruik zegt genoeg over hoe en wat ze brrrr

Beantwoord
Cisca 17 december 2022 - 12:07

Die Leila is een raar en agressief vrouwtje. Ze scheld en vloekt als een bootwerker en maar zeggen dat ze zoveel heeft meegemaakt en zo zielig is. Eruit met die meid.Er is altijd wat met haat. Wie heeft die mensen daar uit gezocht ? Die mogen ze ook wel op het matje roepen.

Beantwoord

Laat een reactie achter