Home » Jeffrey werkt de stelling van Rupert voor een persoonlijk budget tegen

Jeffrey werkt de stelling van Rupert voor een persoonlijk budget tegen

Afgelopen avond besloot Rupert de groep bij elkaar te roepen. De muziek ging even uit omdat hij het wil hebben over een stelling. Die heeft hij enkele dagen geleden geopperd. Hij wil dat iedereen 1000 euro krijgt om te besteden. Een flinke som geld…

Ik heb iedereen bij elkaar geroepen begint Rupert. Ik heb een paar dagen geleden een stelling opgegooid van 1000 euro. Ik wil er eerst bij zeggen stellingen opgooien in een groep mensen is nooit leuk. Ik heb het gedaan voor andere mensen, voor de groep. Het blijft altijd van is het veel is het niet veel. Vergeet niet je hoeft het niet te gebruiken, je kunt het ook gewoon laten staan. Ik denk zelf, we hebben nog wat evenementen gepland zoals het gala en een cocktail party. Er zijn zoveel meningen. Ik heb een stelling gegooid voor 1000 euro maar ik wil dat nu voor 800 euro. Het is de voor de laatste tijd, ik wil geen stelling meer ingooien. Groen is ja en rood is nee. De groep gaat staan maar Jeffrey laat weten dat het een nieuwe stelling is en dus 24 uur bedenktijd wil. Dan doen we dat zegt Rupert. Er stond al een meerderheid op groen, dus de kans is vrij groot dat de stelling alsnog doorgaat. Rupert vindt Jeffrey maar een m*ther f*cking baby. Wordt vervolgd dus.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

Laat een reactie achter