Home » Jan-Willem gaat voortaan op groen stemmen, het interesseert hem helemaal niks meer

Jan-Willem gaat voortaan op groen stemmen, het interesseert hem helemaal niks meer

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren werd duidelijk dat er door verschillende goedgekeurde stellingen meer dan 6400 euro van de prijzenpot af gaat. Afgelopen avond zaten Eunice, Jan-Willem en Erik er over in de kas te praten.

Jan-Willem is er totaal niet blij mee maar heeft zich voorgenomen om voortaan maar op groen te gaan staan. Ik ga alles gewoon doen, dan is de lol eraf. Ook al kost het een ton ik ga op groen staan. Een ander interesseert het niet dus waarom zou het mij dan nog interesseren. Erik antwoordt dat hij gewoon doet wat denkt wat hij goed is. Volgens Eunice wil Isaac horloges, de dames een schuimparty… Die lol gun ik ze niet antwoordt Erik maar volgens Jan-Willem maakt het geen bal meer uit. Dit is toch tv, dit is wat ze willen idioterie. Vergeet maar dat er enig verstand in de loods aanwezig is op een aantal na. Ik ga mijn ziel niet verkopen aan de duivel antwoordt Erik. Ik ook niet zegt Jan-Willem maar volgens Erik doet hij dat wel als je meedoet. Het is mijn humor geworden zegt Jan-Willem, je moet het gewoon doen. Het interesseert me helemaal niks meer. We zijn gewoon in een slechte B film beland. Erik wil niet aan die poppenkast meedoen maar Jan-Willem is van mening dat hij daar al onderdeel van is. Erik vindt dat ze zichzelf voorkomen voor gek zetten. Ze hebben allemaal op Babette na op groen gestaan om ons te houden aan die 9 ton. Daar zijn we nu onder gedoken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

T Hobijn Hobijn 19 april 2023 - 10:24

Als Eunice bij Jan-Willem blijft hangen worden ze net zo zaai als Jan-WILLEM.Het is jammer wand ze gaf toch leuke tv toen ze nog niet afgeremd werd..

Beantwoord

Laat een reactie achter