Home » Tommy-Lee verlaat een jaar van je leven tot groot verdriet van Mexx

Tommy-Lee verlaat een jaar van je leven tot groot verdriet van Mexx

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin begint over de groepsopdracht die ze eerder vandaag kregen, het bouwteam heeft overlegd en hij geeft Erik het woord. Erik vertelt dat ze het besproken hebben. We gaan die constructie zo goed mogelijk proberen te maken. Iedereen mag helpen maar het is verstandig als er een paar mensen leiding hebben, de boel aftekenen en voor zagen hebben we zo al hulp nodig. Marciano is de projectleider en er zijn hulp projectleiders. Teken niet zelf de boel af, vraag aan ons als je mee wilt helpen. Martin voegt eraan toe dat Marciano in de bouw heeft gezeten dus daarom projectleider is. Iedereen gaat aan de slag.

Daarna is het tijd voor het vertrek van Tommy-Lee. Tommy-Lee heeft gisteren namelijk zijn 24 uur aangevraagd, inmiddels is die tijd verstreken en Martin gaat zijn koffer halen. Daarna vraagt hij aan Tommy-Lee of hij echt wil gaan. Tommy-Lee antwoordt hierop met een ja. Daarna gaat hij zijn spullen pakken. Als hij Marciano tegenkomen vraagt aan hem of hij Mexx in de gaten wil houden. Natuurlijk wil hij dat. Martin krijgt het daarna ook even moeilijk en wordt emotioneel. Tommy-Lee pakt vervolgens al zijn spullen in en gaat weer naar beneden waar hij met iedereen alvast afscheid neemt. Daarna neemt hij nog even het woord: Ja jongens dit was hem voor mij! Ik heb jullie gisteren al een beetje gesproken dus ik denk dat jullie allemaal wel mijn beweegredenen weten. Het is niet dat ik wegga omdat ik het niet met iemand kon vinden, ik vind jullie allemaal prachtige mensen. Alleen dit is niet mijn omgeving, ik ga lekker het drukke Amsterdam weer in! Ik pak daar gewoon weer lekker mijn leven op. Ik wil jullie allemaal bedanken. Ik had hoge pieken en diepe dalen in een korte periode. Maar ik ga weer voor die hoge pieken, let’s go man! Daarna pakt hij zijn koffer en neemt nog eens afscheid van iedereen. Daarna neemt hij Mexx even apart, schatje hou je sterk he. Ik ga je volgen! En geeft haar een kus. Daarna loopt hij de poort uit en zijn avontuur in een jaar van je leven zit er definitief op.

Mexx is in tranen, emotioneel door zijn vertrek. In de slaapkamer huilt ze. Ik was weken al bang voor dit moment snikt ze tegen Kim. Hij wou een trui achterlaten maar dan doe ik die trui aan en dan durf ik hem niet meer uit te doen. Ik heb gevraagd aan hem dat als de beelden komen hij tegen mijn vader kan zeggen dat er niets gebeurd is. We hebben gewoon gezoend en het lijkt misschien wel… Volgens Kim moet ze zich niet druk maken. Hij zou ook vragen om Marciano te vragen of hij op mij let. Want ik heb het gevoel dat een bepaalde jongens… Een Ruben, misschien meent hij dat niet zo, en Martin die stookt. Sommige jongens denken dan let’s go maar ik heb daar geen zin in. Marciano komt er daarna ook bij dat het nu even zwaar is en ze zich moet herpakken. Focus je op het spel ook. Mexx is het daarmee eens, het is ook beter voor mijn eigen spel. Heeft Tommy  het tegen jou gezegd? Marciano antwoordt ja, ik hou jongens van je af en ik hou jou in de gaten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

Laat een reactie achter