Home » Tommy-Lee vertelt dat hij zijn 24 uur heeft aangevraagd en wat hiervan de oorzaak is

Tommy-Lee vertelt dat hij zijn 24 uur heeft aangevraagd en wat hiervan de oorzaak is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Tommy-Lee zou zijn 24 uur aangevraagd hebben. Inmiddels is zeker dat hij zijn 24 uur heeft aangevraagd. In de keuken gaat het over Tommy-Lee zijn beslissing. Tommy-Lee zegt tegen Kim D dat hij het heeft aangevraagd. En Mexx vindt op haar beurt dat hij het tegen iedereen moet vertellen. Hoezo reageert Tommy-Lee, ik heb het nog niemand vertelt. Kijk even wat er op het bord staat, er is f*cking lekker eten merkt Kim D op. Ja zegt Tommy-Lee maar ik moet hier ook gewoon bezig zijn en dat heb ik hier niet. Ik ben in de middag ook aan het slapen terwijl ik dat nooit doe. Jij zei laatst ook mensen die niks doe heb ik een hekel aan. En ik doe ook gewoon geen ene f*ck. Ik trek mezelf ook terug terwijl ik sociaal ben en met iedereen overweg kan… Kim D snapt het wel, verveling is gewoon… als dat het is snap ik je wel. Ik heb gewoon een beetje het gevoel dat ik mezelf daarin verlies gaat Tommy-Lee verder. Het is misschien wat te vroeg om dat te beoordelen maar ik ga het sowieso geen jaar volhouden. Het is gewoon een beetje uitstel van executie.

Eunice komt de keuken in en ziet dat er iets is met Mexx. Wat is er vraagt ze. Mexx antwoordt dat Tommy-Lee morgen naar huis gaat. Heeft hij al zijn 24 uur aangevraagd vraagt Eunice verbaasd. Mexx knikt en Eunice vraagt zich af waarom hij er niks over gezegd heeft. Mexx zegt dat hij gewoon weggaat. Het gaat gewoon via-via. Wanneer gaat ie vraagt Eunice. Mexx vertelt dat ze het niet weet, rond 14:00 uur denk ik. Maar de boodschappen komen gaat Eunice verder. Dan eet ik alles met jou mee grapt ze. Mexx zegt dat ze geen zin meer heeft in die boodschappen en Eunice geeft haar een knuffel. Verveling is volgens Kim D de reden, en dan voel je je zo ellendig. Dat maakt ook niet uit reageert Mexx, na 3 dagen is het weer goed. Het is gewoon effe… Kim D had niet verwacht dat hij het zou doen, ik zag hem opbloeien. We gaan vanavond gewoon een feestje bouwen stelt Eunice voor. Mexx laat weten dat ze gewoon met het moment zit als hij gaat. Net zoals gisteren met Gerry, ik jank dan omdat ik andere zie huilen. En nu is het moment dat hij weggaat en dat is gewoon k*t. Kim D snapt het maar je kunt beter nog genieten met het moment dat hij hier is dan in dit moment blijven hangen. Hij heeft het aangevraagd en hij zal het ook fijn vinden als het eten komt. Mexx hoopt dat hij het intrekt maar van de andere kant denk ik is hij daar wel gelukkig mee? Hij kijkt ook op tegen het weekend, hij moest hem wel aanvragen want anders mag hij maandag pas weg. Kim komt daarna de keuken in en geeft Mexx een knuffel. Straks wordt alles verdeeld en dan gaan we lekker een wijntje drinken met zijn allen. Kim en Eunice besluiten Mexx wat op te vrolijken met een feestje vanavond.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Roos 15 september 2022 - 18:19

Ik heb een abonnement om 24 uur streams te kunnen kijken.maar vandaag zij er wel erg veel onderbrekingen.Zo is het niet meer leuk kijken.

Beantwoord

Laat een reactie achter