Home » Jan-Willem heeft een slecht moment en twijfelt aan zijn verblijf

Jan-Willem heeft een slecht moment en twijfelt aan zijn verblijf

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er na de tabak stelling nog enige tijd over gesproken. De meningen zijn nogal verdeeld over kopen van tabak maar het is er doorheen gekomen. Babette en Jeffrey hebben het er ook over. Jeffrey vraagt zich af waarom hij gebeld is. En maakt wat grapjes over zijn verblijf.

Dan zegt Jeffrey dat hij gaat douchen, tandenpoetsen en zijn bed in gaat. Dit kan toch niet waar zijn? Jawel antwoordt Babette maar je moet niet zo overdrijven. Verzwelg niet in zelfmedelijden. Zeker niet antwoordt Jeffrey, ik heb gewoon zin om lekker aan de slag te gaan. Me Kim, mijn werk, mijn ouders gewoon. Dat kan niet zegt Babette, nog effe. Ja ik lach me rot zegt Jeffrey. Ik lach me rot om jou zegt Babette. De treur wilg voegt ze er sarcastisch aan toe. We zitten op half april. Ja zegt Jeffrey maar ik denk dat we een brief krijgen, dat het nog een jaar verlengt wordt. Babette lacht en zegt je moet niet vergeten dat elke dag dat je hier langer blijft je thuiskomst spectaculairder.

Ook Jan-Willem had even een slecht momentje zo verteld hij aan Sasha, Jasper en Bern op de slaapkamer. Ik had even wat doe ik hier legt hij uit. Alles bij elkaar opgeteld denk ik ik kan toch veel beter. Ik had dat vanavond ook weer, waar gaat dit over. Het was tenenkrommend. Jasper zegt dat hij het allemaal niet heeft meegekregen. Ik was weg gegaan voordat ik me helemaal kapot ga ergeren. Ook al die argumenten om op groen te gaan gaat Jan-Willem verder. Net een kleuterschool. Volwassen mensen die daaraan mee doen kan ik niet snappen. Ik heb dit zelden meegemaakt, blijkbaar bestaat het nog steeds. Bern denkt dat dit maandelijks gaat terugkomen. Daar ga ik niet meer aan meedoen antwoordt Jan-Willem. Het zijn moment opnames merkt Sasha op. Ik denk soms wel waar heb ik dit aan verdiend gaat Jan-Willem verder. Knetterhard gewerkt, dan kom je hier om een strijd uit te vechten, kom je hier in een geluksspel. Wie het langste touwtje trekt mag door en dan moet ik die ellende ook nog aanhoren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

1 Reactie

Rina 12 april 2023 - 07:01

Janwillem.je.hebt
Gelyk.geen.geld
Voor.eten
Wrl.vooroken.datmkan.niet

Beantwoord

Laat een reactie achter