Home » Babette en Wendy zijn woest door de verhalen die rondgaan en de deelnemers krijgen een groepsopdracht

Babette en Wendy zijn woest door de verhalen die rondgaan en de deelnemers krijgen een groepsopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin is manager van de maand, hij heeft een brief uit de brievenbus gehaald. Leest het buiten even door, glimlacht en loopt weer naar binnen. Op kantoor legt hij de enveloppe neer. Wil weer gaan sporten maar leest dan op de computer dat het nu moet. Iedereen moet bij elkaar komen volgens Martin is het wel leuk. Wendy, Jeffrey en Babette worden wakker gemaakt. Er ontstaat wat commotie over Wendy haar zender en haar vermeende zoenpartij. Als Wendy haar zender heeft en het weer wat rustiger is neemt Martin het woord. Deze heb ik net uit de brievenbus gehaald begint hij als hij de enveloppe laat zien. Beste deelnemers leest hij voor, jullie moeten aan de slag! Achter de poort ligt een lading hout, bevestigingsmaterialen en verf. Van deze spullen moet een stellage gebouwd worden, precies zoals bijgevoegde tekening. Het is in jullie eigen belang om de stellage zo stabiel mogelijk te bouwen. De stellage moet maandag om 18:00 uur klaar zijn en is voor een opdracht die jullie volgende week moeten spelen. Heel veel succes! Martin laat daarna de tekening zien van de stellage die de deelnemers na moeten bouwen. Martin stelt voor om het klusteam er naar laten kijken en er later over te vergaderen.

Wendy en Babette gaan daarna kwaad naar buiten. Het is gel*l zegt Wendy tegen Nadir. Als ik nou niet uit mijn bek zou stinken had ik je weer op je mond gepakt. Babette en Wendy lopen vervolgens naar buiten. Babette zegt weet je hoeveel neppe mensen hier zitten? Kim kwam me wakker maken van heel de loods… Wat hebben we gedaan dan? We zouden dronken zijn en konden niet meer lopen. Ze hebben je moeten helpen om naar de wc te gaan. Kim D komt erbij staan en laat Wendy weten dat ze echt gezoend heeft en Wanda haar geholpen zou hebben om naar de wc te gaan. Ik heb op een gegeven moment wel overdreven gedaan reageert Wendy. Iedereen zat van jij dit en dat. Hoeveel wijn heb je op? Ik zei 10 dat kan niet eens want ik had er 9. Al doe ik het met iedereen, dat interesseert me niet. Dat moet ik toch zelf weten? Ik heb niemand verkracht! Dat gel*l heel de tijd… Al snel komen Wendy en Babette tot de conclusie dat Zoë erover gesproken heeft, Babette gaat haar dan ook halen. Weet je wat het met Zoë is gaat Wendy boos verder, haar positie hier is gewoon k*t en dan gaat ze nu over andere mensen praten terwijl ik mijn hand boven haar hoofd hou. Ze moet gewoon haar bek houden! Babette en Zoë zijn inmiddels ook weer buiten. Babette vraagt wat het verhaal nou is, en waar het verhaal vandaan komt dat Wendy bij Zoë op schoot Nadir zou hebben gezoend. Dat is gewoon zo reageert Zoë en geeft toe dat ze dat gezegd heeft. Jij vond het nodig om dat tegen 34 mensen dat verhaal te vertellen vraagt Babette. Wendy word steeds bozer en zegt nogmaals dat ze haar hand boven haar hoofd houdt. Dan moet je niet gaan zitten zeggen dat ik vals ben! Volgens Zoë wist iedereen het al maar Wendy denkt er anders over. Er ontstaat een lange discussie, volgens Wendy wordt er maar wat gezegd. Met name over de hoeveelheid wijn, het zoenen en alles wat erbij verzonnen zou worden. Iedereen zijn een stelletje schijnheiligen.

Wendy gaat uiteindelijk boos en emotioneel naar de slaapkamer. Tegen Babette en Jasper zegt ze dat ze Zoë geholpen heeft omdat haar positie in gevaar is. En dan gaat ze me zo voor l*l zetten, k*t wijf! Volgens Jasper is het elke keer dat het gezeik bij haar weg komt. Ze is gewoon boos dat ik gezoend heb gaat Wendy verder. Ook dat ik uit bed zou zijn gevallen en niet naar de wc kon, kom op man! Wendy en Babette vinden het gewoon niet kunnen dat er onwaarheden worden vertelt en zo door de loods heen gaan. Berend laat de dames ook nog weten dat hij niet gezien heeft dat Wendy haar tong erin heeft gestopt maar ze wel zoenerig was. Jeffrey vindt dat ze zich van moeten distantiëren. En volgens Babette is een feestje houden hier ook niet nodig. Moraima komt uiteindelijk bij de twee zitten en adviseert Wendy dat ze zich niet te druk moet maken. Je bent zo’n leuke meid. Als mensen wat zeggen laat het gaan. Je bent jezelf en trek het je er niks van aan. Zo ben je gewoon, je bent geen non. Blijf lachen, zo ben je. Als mensen je niet kunnen accepteren, pech, moeten ze zelf weten. Uiteindelijk wordt Wendy weer emotioneel. Babette en Moraima troosten haar. Maak je niet druk zegt Moraima nog een keer. Je bent gewoon zo.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Laat een reactie achter