Home » De een jaar van je leven livestream is gestopt, 25 augustus is de finale pas te zien

De een jaar van je leven livestream is gestopt, 25 augustus is de finale pas te zien

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren hebben de twee finalisten te horen gekregen dat vandaag de finale van een jaar van je leven zal zijn. Ook kregen de twee hun koffers al. Deze werden gisteren ingepakt en de rest van de dag is zeer rustig verlopen. Isaac ging afgelopen avond nog even in de hottub en Sasha zat een kaartspelletje te doen. Rond 22:30 gingen de twee voor de laatste keer slapen in de loods.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. De twee staan voor de laatste keer op in de loods. Ze staan rustig op, halen hun bedden af en nemen nog een douche. Het grote spel scherm is veranderd, er staat nu een logo van een een jaar van je leven met daaronder de tekst FINALE. Na het douchen zet Isaac alvast wat van zijn spullen in de sluis.  Isaac zegt tegen Sasha dat hij de muziekbox heeft aangevraagd. Ik ga niet veel doen, niet trainen voegt hij eraan toe. Eerst even ontbijten. En dan gaan zitten wachten. Ja zegt Sasha maar ik ben in geen tijden zo relaxt geweest als dat ik nu ben. Ik heb precies hetzelfde antwoordt Isaac. Het is meer omdat ik weet dat ik daar naar toe ga en dat het klaar is. Ik ga morgen wel naar mijn eigen sportschool grapt hij. Nee ik ga lekker buiten fietsen, hardlopen. Lekker antwoordt Sasha. Ik denk dat je in het begin nog niet echt rustig kunt sporten. Nee zegt Isaac terwijl Sasha nog wat meer spullen inpakt.

En dan wordt de livestream abrupt onderbroken. Al snel verschijnt het volgende bericht in beeld: “De een jaar van je leven livestream zijn gesloten. Kijk aanstaande vrijdag de finale om 19:30 uur op Videoland en SBS6”. Het is dus nog even afwachten wie de grote winnaar van een jaar van je leven wordt. Wie zal het zijn? Sasha of Isaac? Uiteraard komen we daar vrijdag 25 augustus uitgebreid op terug zoals je van ons gewend bent. Daarna zit een jaar van je leven er echt op en is het wachten op het vervolg namelijk: De Bondgenoten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 39 Average: 2.8]

1 Reactie

Meneer van Damme 25 augustus 2023 - 00:04

Heel erg bedankt dat je ons het hele jaar op de hoogte hebt gehouden van alles. De reacties hier zijn weliswaar niet of nauwelijks gebruikt, ik waardeer het enorm dat je er was.
Mvg, Meneer Van Damme

Beantwoord

Laat een reactie achter